Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Canım hosgeldin.
Benim adıma aratınca ilk cıkan sıte olması cok kotu...Adamlarımızın haberi olmasın dıye kasıyorduk ,mimlendik :))))
Bende Jacobi begenırım.Team Jacoba hosgeldin hihoyyyt

eywah eywah daliah nickleri değiştirmenin zamanıdır bu -tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım team jacob diyenler 2 oldu delikafadulden

canım edward ayrı o cepte dediğin gibi :roflol:
ama emmeta baksana yaaa çok yakışıklı aslında tüm cullenları seviyorum ben ama bugünü emmett günü yaptım kendime Şeniz

baileys duydun muuuuuuuuuu aratınca bız cıkıyormusuz..napıcaz ya ben tutustum

daliah nicki değiştir tatlım :):)

bu arada cosmo girl aldım yıllar sonra ilk kez -tatlicadiarzu-

edward ve emmett var bu sayıda Şeniz

sen degıstırıcen mı?
Hey girl de ne var???
aaaaaaaaaaa kucuk kucuk resımler mi?? ne var anlat anlat.mart sayısı mı?

daliah,BaiLeyS hoşbuldummm :)
nickler değişiosa değiştirin bence de
yada bu topiğin google a düşmemesi gibi bi seçenek var mı acabaa

ben değiştirmicem zaten yeni değiştirmiştim ben kimse bilmiyo :1ninca:
3üyle röportaj yapmışlar
emmett demişki rob kesinlikle edward gibi biri karmaşık romantik ve şairane -tatlicadiarzu-

aslında biz kilit istedik ama o teknik acıdan mumkun olamadı canım..
şimdi nerden yapıyordum bu işi ben aldık bastan :))))))))
Robu gec Jacobla var mı? :))))))))

ben değiştirmicem zaten yeni değiştirmiştim ben kimse bilmiyo :1ninca:
3üyle röportaj yapmışlar
emmett demişki rob kesinlikle edward gibi biri karmaşık romantik ve şairane -tatlicadiarzu-

rob ı normal hayatta begenmiyorum ben yaa,resmen filmde adam büyülü bi kıyafet giyiyor gibi oluyo ama normal hayatta bakıyosun ki eser yok.tabi aslında bu onun ii bi oyuncu oldugunu gösterio
tabi makyözlerin de:jeyyar:

jacob demişki twilightın bir kitabı olduğunu bilmiyordum şimdi kızların heryerde bu kitabı okuduğunu görüyorum.jacob normal bir lise öğrencisi sempatik sadık arkadaş canlısı birisi.filmdeki karakterimi çok sevdim onun gibi bir karakteri canlandırmak beni çok heyecanlandırdı

hıı tamam canıms agol..
Jacob ı yerler yerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

emmett ve edward gerçekte de ölümsüz olmak istediklerini söylemişler
tek hayalperest biz değiliz demekki herkes filmin büyüsünde
ayrıca bende edwarda k.rengi gözü yakıştırıyorum

O filmde oynayıpta zaten etkisinde kalmamak imkansiz....ben kristen olsam zor kendime gelirdim

kahverengi goz daha cok yakısıor bence Roberta

evet kesnliklee.daha erkeksi oluyo kahverengi gözlerle.aslında robert ta yakışıklı yüz-çene yapısını falan begeniorum ama Jacob/Taylor baska bi sey yakaydirigubbakcemile3 robertın nrmal hayatta fazla COOL olmasındansa Taylorun sempatikliğini tercih ederim.hele rolunu kaptırmamak için kendini nasıl geliştirdiğini duydugumda:asigim: böyle kaldım.
bu yaşta bu hırs,bu irade..sanırım gercekten Jacobla Taylorun ortak noktaları var=)

cok tatlı bir gulumsemesi cok tatlı dişleri var..gozleride cekik cekik cok hosuma gidior benim de

robertta seksi bir ingiliz aksanı varmış kızlar röportajı yapan kız çok etkilenmiş :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…