Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Anahtar kelimeyi soyledin.sinir oluyorum o kadınlara ben.O kadar guzel olmak zorundalar mı ya !

diyor y azaten sesi oyle sesi boyle.kadınları bastan cıkaıyor kola bile isterken adammm

ya ben türk siteden tasarlayayım dedim edwardın rsmini koydum lisans misans soruyo yahuuu
tüh sadece team edward yazabilecemmmmm

orda hersey lisansli.yakıyorlar adamııı valla.orda yokmu resim secenekelri?

daliahcım işlerin yoğunluğundan siteye girme fırsatı bulamıyorum..aklım sizin muhabbette kalıyo benneyaptımki taylor gerçekte çikolata gibi hoş çocuk bence de ama kitapta kıllı filan anlatılıyo ya o yüzden jacob olarak ısınamıyorum ben ona :))) üff yaa çok küçükler..niye bizim çıtır zamanlarımızda yoklardı ki yeni nesil çok şanslıııı

yok vallaa yaaa

bite me edward yazdırayım yadaaa
şöle ne bileyim şekilli bişey olsun dedim
amazondada bakıyorumm hemen hemen aynııı

tisho da yaptırıcam

evet bende dun buna ısyan edıyordum..cok gec kaldı bu fılmler romanlar bize..soyle 17 olacaktık ki ah ah..Kolay gelsin canım,bosluk buldukca dön bize..
Bu arada film cekimine baslamıslar kızlar.
Yurtdısında 21 Martta cıkıyor DVD si Twilight ın..En azından 3 degisik versiyonu var.Bizde biri cıkarsa iyidir...

besıktasta bunu cok ıyı yapan bir yer var tatlım.temiz olur valla biter gider.boyle ugras ugras dur

Team Edwarddddddddddddddddddddd

günaydın mı demeliyim bilmiyorum :) hepinize slmlar

dün konumuz kilitlendi üzgün bi şekilde yatağıma girdim neyseki düzeltmişler bugün :)
herkesi formda gördüm 2ye mi ayrılıyoruz yoksa team edward team jacob diye

Yawrummm sen Kellan Lutzu koy avatara sonra sonra Team Edward deeeee laelaelaelaelae
Edward herkeste cepte o tamam şimdi baskalarına sulanıyoruz..owner Jasper diyor ben Jacob sen Emment..Ay kadın dogasıııııııııııııııı Yarabbim tek basına Edward bile yetmıyor etrafa alıcı gozle bakmamayaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

merhaba kızlarrr :)
ben bu filme aşık oldummm kitapları filmden sonra okudum açık söyliyim twilight die bişiyin varlıgından bile bi haberdim.5 gün içinde 3 kitabı bitirdim şimdi boşluktayımm.
sitelerden araştırırken burayı buldum :))))) buna sevinirmisiniz sevinmezmisiniz bilemem ama twilightla ilgili türkçe sayfalarda herhangi bişey arattıgımda burası ilk cıkan sitelerden........

amma velakin ger gör ki
Edward a değil
JACOB a mühürlendim:asigim:
üstelik 21 im

canım edward ayrı o cepte dediğin gibi :roflol:
ama emmeta baksana yaaa çok yakışıklı aslında tüm cullenları seviyorum ben ama bugünü emmett günü yaptım kendime Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…