• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

jacob çok çocuk yaaa fotolarda da o kadar masum çıkmışki diğerlerinin yanında bi görseniz

Allah Allah Oscarlarda kedi yavrusu gibi cıkıyordu sesi.Ses bile gelmedi aksan duyacak kadar oda ayrı zaten :)))))))

evet jacon daha 16 ya..14 sene sonra yanı bennnnn 40 a gelınce bı gormek ısterım..aglamak ıstıorum ya !

Allah Allah Oscarlarda kedi yavrusu gibi cıkıyordu sesi.Ses bile gelmedi aksan duyacak kadar oda ayrı zaten :)))))))

:roflol::roflol:

kimbilir ne heyecanlıdır o anda hak vermek lazım ama ben hala izleyemedim oscardaki halini
yarısından sonra izlemeye başladım tekrarını :delphin:

evet roberttin röportajlarında dikkat ettim etkileyici bi sesi var
bağımsız bi album cıkarmak istiyomus ama twilightin populerliginden yararlandıgının dusunulmesini istemiyomus
bu arada jacobun bellaya hediye ettigi kurtlu bilezik (kurtlu elma gibi oldu :D ) ve edwardın verdigi elmasın imitasyonunu yapmışlar

my.php

gerceği güzel bişi olabilirdicokacimcoook

aa tatlım ben o bılezıgın resmını forumda koydum..satıyorlarr.bak istersen cok guzel gorunuyor!!!!!!!!! bende ıstıorum

plummy canım bendee istiyorum o bilezikten:)) fotosunu eklemişti daliah yanlış hatırlamıyosam

rob kesinlikle albüm yapmalı sesi çok güzel bence

bende sadece kurtlu kısmını istiyorum :D
abd de falan satıyolarmış ta burda okadar tutacağını sanmıyorum
anca özel tasarım olarak yaptırılabilir
jacobun 16 olduguna inanamıyorum yaa ben 4-5 yaşındayken o daha yeni doğmuş :(
kendimi kötü hissettim bi an

tamam izlicem mutlaka sengözlerimebaksanab hep unutuyorum izlemeyi canım benim yerim ben onu :asigim:

benneyaptımki Evet maaalesefff Bella dan bir replik almak stıorum bunun ustune.."Hayat adil degildir bunu kimse sana soylemedi mi" diorummmmmmmm

bella da zeka yoksunu sakar makar ama iyi sözler çıkıyor ondan da :icecream:

kızlar su sayfadaki fanmade trailer i izleyin..
Sozumona Steven Strait daha iiymiş miş mişte miş miş..

Son düzenleyen: Moderatör:
4.kitap ne zaman gelir sizce daliah? baileys ?
devamlı erteleniyo ve artk sitelerden yarım yarım spoiler okumaktan sıkıldım :(
bir kitabın çevirisini yapmak bu kadar mı zaman alıyor anlamış değilim,
film olmasa bu da olmayacaktı gerçi..

valla canım en son mart 15 di..sonra mayıs oldu benim bildigim...
Valla ingilizce okurum dersen remzide var kitap..

Back