• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

sayı cok olursa o kadar iyi olur.hepimiz atalım
ortak bir dille yazalım bence ?

"Merhaba,sayılı kişinin katıldıgı sinema forumu altında Alacakaranlık temasında artık fazlasıyla kaynastıgımız icin ozel hayatımızıda film cercevesinde konusur olduk.Googledan filmin baslıgını aratınca direk forumumuz cıktıgı icin bizde foruma şifre koymak istiyoruz.Katılmak isteyen kisi sifreyi bize ozel mesaj atarak alabilir.Forumu tekelemize almak gibi bir durum soz konusu degil.Sadece ozelimizi biraz daha ozele cekmek..cunku zaten bu forumda hepi topu 5 kisi var yok..
Tesekkurler."
şeklinde birsey attım ben..bakalım ne sonuc verecek ...

burdayım da kızlar saçma olmaz değil mi :)
daliah yazdığının aynısını mı yollayalım

"Merhaba,sayılı kişinin katıldıgı sinema forumu altında Alacakaranlık temasında artık fazlasıyla kaynastıgımız icin ozel hayatımızıda film cercevesinde konusur olduk.Googledan filmin baslıgını aratınca direk forumumuz cıktıgı icin bizde foruma şifre koymak istiyoruz.Katılmak isteyen kisi sifreyi bize ozel mesaj atarak alabilir.Forumu tekelemize almak gibi bir durum soz konusu degil.Sadece ozelimizi biraz daha ozele cekmek..cunku zaten bu forumda hepi topu 5 kisi var yok..
Tesekkurler."
şeklinde birsey attım ben..bakalım ne sonuc verecek ...

canım izninle ben de atıyorum bunu.

atın kızlar atın ne demek lafı bile edilmez..bakalım ne sonuc verecek.umarım ıyı olur

bende yazdım hemen birtane :)
She is mine. I didn’t say I would fight fair.
Edward Cullen, Eclipse, Chapter 15, p.341

And the sound of your heart. It’s the most significant sound in my world.
Edward Cullen, Eclipse, Chapter 12, p.274

You look… sexy.
Edward Cullen, Eclipse, Chapter 10, p.235

You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours.
Edward Cullen, Eclipse, Chapter 8, p.195

Shut your window if you want me to stay away tonight. I’ll understand.
Edward Cullen, Eclipse, Chapter 2, p.64

bunu dıyen adama penceremi kapatılır yahuu

Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars—points of light and reason… And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn’t see the stars anymore. And there was no more reason for anything.
Edward Cullen, New Moon, Chapter 23, p.514

selam kızlar ben yoktummmmmm 1 haftadırrr
ev taşıdımm
noluyüü şifre falannnn

bide bende istiyom sountracki yaaa
özelden atıversneize adresini bende indiirivereyimmmm

ay 4 güncükk uzak kalabildim anca dayanamadım cumartesi bi daha izledim filmi
eşim geldi vimpir ısırığı atmaya noluyoo deyince edward yapsaaa bişey demesssin ama dedi
yooo demem dedim :)))))

bu arada edwardın 30luk halini ben alayımlütfennnnn

ya bu ayrılık sozleri de cok ıcımı acıtmıstı benim..
Bella, I don’t want you to come with me.
Edward Cullen, New Moon, Chapter 3, p.69

Of course, I’ll always love you… in a way. But what happened the other night made me realize that it’s time for a change. Because I’m… tired of pretending to be something I’m not, Bella. I am not human
Edward Cullen, New Moon, Chapter 3, p.70

You’re not good for me, Bella.
Edward Cullen, New Moon, Chapter 3, p.70

I promise that this will be the last time you’ll see me. I won’t come back. I won’t put you through anything like this again. You can go on with your life without any more interference from me. It will be as if I’d never existed.
Edward Cullen, New Moon, Chapter 3, p.71

Don’t worry. You’re human—your memory is no more than a sieve. Time heals all wounds for your kind.
Edward Cullen, New Moon, Chapter 3, p.71

Back