• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aslında hayali karakterleri begenme kısmına kadar suclu degildim ama 30 lik reel Jacob işi bozdu :)

aslında hayali karakterleri begenme kısmına kadar suclu degildim ama 30 lik reel Jacob işi bozdu :)
ya kızlar şifreli forumlar var.Şifreyi formu ilk acan mı koyuyor? Oyle bir yola gitsek ?

wevet ben bakıorum bu forum şifrelidir.şifre girin lutfen diyor.ama şimdi sormazlarmı bize sinema topiginde ne işi var şifrenin :))) cinsellik degil birsey degil :)))) ay cok guldummmm

gecen cok guldum.bi forum var adı "xxx".(soylemeyeyim dedim ismini şimdi burda) şifresi de "xxx"
tam komedi :)))

ben flightless bird'e taktım .Muslum gurses nasıl jıletcılerı kendınden gecırıyor aynı etkiyi bu sarkı bana yaptı :))))

içelimm valla :)
şifre işini ne yapıyoruz? bence kabul edilmez ama..topıgın bir admini olsana ona msj atanlara sifreyi verse falan..

full moon da güzel
bi türlü çıkaramadım nerede dinledik o şarkıyı hatırlıyo musunuz

Supermassive" - Baseball scene
"Decode" - End Credits
"Full Moon" - Leaving Phoenix for Forks
"Leave Out All The Rest" - End Credits
"Spotlight" - Edward (w/sunglasses) & Bella go public <- I LOVE this scene, TRUST ME - it's right!!!
"Go All The Way" - Prom (Inside)
"Tremble" - After Edward stops the truck - 60% sure
"Caught Myself" - Trying on dresses for prom
"Eyes on Fire" - Bella's near her truck in the parking lot (I think while she is reading) - 60% sure
"Never Think" - Restaurant
"Flightless Bird" - Outside at Prom in Gazebo
"Bella's Lullaby" - In the trees into him playing piano for Bella

Back