Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aslında hayali karakterleri begenme kısmına kadar suclu degildim ama 30 lik reel Jacob işi bozdu :)

aslında hayali karakterleri begenme kısmına kadar suclu degildim ama 30 lik reel Jacob işi bozdu :)
ya kızlar şifreli forumlar var.Şifreyi formu ilk acan mı koyuyor? Oyle bir yola gitsek ?

wevet ben bakıorum bu forum şifrelidir.şifre girin lutfen diyor.ama şimdi sormazlarmı bize sinema topiginde ne işi var şifrenin :))) cinsellik degil birsey degil :)))) ay cok guldummmm

gecen cok guldum.bi forum var adı "xxx".(soylemeyeyim dedim ismini şimdi burda) şifresi de "xxx"
tam komedi :)))

ben flightless bird'e taktım .Muslum gurses nasıl jıletcılerı kendınden gecırıyor aynı etkiyi bu sarkı bana yaptı :))))

içelimm valla :)
şifre işini ne yapıyoruz? bence kabul edilmez ama..topıgın bir admini olsana ona msj atanlara sifreyi verse falan..

full moon da güzel
bi türlü çıkaramadım nerede dinledik o şarkıyı hatırlıyo musunuz

Supermassive" - Baseball scene
"Decode" - End Credits
"Full Moon" - Leaving Phoenix for Forks
"Leave Out All The Rest" - End Credits
"Spotlight" - Edward (w/sunglasses) & Bella go public <- I LOVE this scene, TRUST ME - it's right!!!
"Go All The Way" - Prom (Inside)
"Tremble" - After Edward stops the truck - 60% sure
"Caught Myself" - Trying on dresses for prom
"Eyes on Fire" - Bella's near her truck in the parking lot (I think while she is reading) - 60% sure
"Never Think" - Restaurant
"Flightless Bird" - Outside at Prom in Gazebo
"Bella's Lullaby" - In the trees into him playing piano for Bella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…