Edwardın durumu bence biraz farklı..cunku ondan korkmayan tek kız Bella.Hem Bella yı korumakta onun bahanesiydi uzunca bir sure..Bence koruma icgudusunden ziyade Bellanın ona sevgısı ve ondan urkmemesi daha buyuk etken..günaydın herkese..valla arkadaşlar sanırım külliyen kafayı yiyorum..nerde robertle ilgili bir haber, bişey görsem saldırıyorum..sonum iyiye gitmiyo sanki:1no2: haftasonu number 1 tv küçücük biran görebilmek için televizyona çakılıp kaldım..onun için herşeye değer :)
ve kendimce şöyle bir tesbitim var ; erkekleri o korunmaya muhtaç kız havaları çekiyor sanki..kendilerini daha bi erkek hissediyolar gibi geliyor bana..kendi ayakları üstünde duran hatunlar onlara pek cazip gelimyo sankifisfisfis
gercek hayattan ve yasadıklarımdan pay bıcince iki tarz erkegi tanıma sansına eristigim icin Edward gibi bir erkek herzaman iyi olmuyor.insan arada Jacob gibisini de arıyor.Sizinde basınıza illa gelmistır,dimi kızlar?
zaten salak sulak bir kızı canlandırıyor,sakar falan :) birde Edward bir genc kızın ilk askı olmak icin cok cok cok mukemmel.Boyle agır bır yuk altında ne agzı kalır adamın ne burnu :)))))açıkçası ben Kristen'da film sırasında gözlerini kırpıştırmaktan başka bir oyunculuk göremedim fazlaca. öyle mi olması gerektiğinden acep, şimdi burdaki fotolarına baktıkça aslında oldukça hoşmuş gibime geldi.
zaten salak sulak bir kızı canlandırıyor,sakar falan :) birde Edward bir genc kızın ilk askı olmak icin cok cok cok mukemmel.Boyle agır bır yuk altında ne agzı kalır adamın ne burnu :)))))
KIZLAR SİZE KOCAMAN EDWARDDDDDDDDDDDDDDDD
KIZLAR SİZE KOCAMAN EDWARDDDDDDDDDDDDDDDD
yok canım, ben de edward gibi olgun, sakin ve korumacı kişilikleri daha hoş buluyorum.
selam kızlar ya bişey diycem robertın fan sitesinde okudum
robert 4. filmin çekileceğini düşünüyormuş belli ki bir kesinlik yok hala
sabahtan beri let me sign dinliyorum süperrrrrr
bu arada daliah robertın bi şarkısı daha varmış dinlemedim sende var mı
birde twilight soundtracki nete düştü mü birkaç yerde gördüm ama indiremedim
bir de never think diye şarkısı var. daliah yolladı bana tüm soundtracki. kaydirigubbakcemile2
ciddi mi :jeyyar: tucecim bana da yollayabilir misin acaba
çok teşekkürler tuceciiiiiiim hemen indiriyorum :))))
BaiLeys fotograflar süper bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?