E
EU2
Ziyaretçi
Edwardın durumu bence biraz farklı..cunku ondan korkmayan tek kız Bella.Hem Bella yı korumakta onun bahanesiydi uzunca bir sure..Bence koruma icgudusunden ziyade Bellanın ona sevgısı ve ondan urkmemesi daha buyuk etken..günaydın herkese..valla arkadaşlar sanırım külliyen kafayı yiyorum..nerde robertle ilgili bir haber, bişey görsem saldırıyorum..sonum iyiye gitmiyo sanki:1no2: haftasonu number 1 tv küçücük biran görebilmek için televizyona çakılıp kaldım..onun için herşeye değer :)
ve kendimce şöyle bir tesbitim var ; erkekleri o korunmaya muhtaç kız havaları çekiyor sanki..kendilerini daha bi erkek hissediyolar gibi geliyor bana..kendi ayakları üstünde duran hatunlar onlara pek cazip gelimyo sankifisfisfis
Cunku kitapların aralarında sık sık "beni kimse senin kadar sevmeyecek" deyip duruyor Edward..
Korunmaya muhtac hatunlar konusunda katılıyorum ama cok uzgunum bunu genelde kendini daha guclu hissetmek isteyen erkekler talep ediyor.Ama su da var kimse yanında erkek gibi herseye hakim,erkege pabuc bırakmayan bir kadın istemez.Herkes cinsiyetinin hakkını vermeli.Kadınlar hep daha naziktir.Bırakalım da kaba kuvvet gerektien islerimizi erkeklerimiz yapsın :teytey: :teytey:
Son düzenleyen: Moderatör: