• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben de ama eşim daha fazla dayanamayabilir bu duruma delikafadulden

sorma sevgilimin her hareketini edwardla karşılaştırıyorum
edward olsa böyle yapmazdı edward olsa böyle düşünmezdi diye diye çıldırttım onu
yakında kavga edersek şaşırmam ama o da edward gerçeğini kabul etmeli
yeryüzündeki çoğu kadının bir yanı edwarda delice aşık =)
aynı bellanın bir yanının jacoba aşık olması gibi :1rolleyes:

ya benim asıl korkum 4 u cekmeyıp 3. de fılmde bıtırecegiz diye 3.nun sonunu berbat etmeleri.

bella mı..kotu tercih..vampir hali belki :)))))
zaten kız robert kadar unlu olamadı.biz kadınlar sıradan bir erkegi nasılda ilah edebiliyoruz..ne guç Yarabbim...

bella mı..kotu tercih..vampir hali belki :)))))
zaten kız robert kadar unlu olamadı.biz kadınlar sıradan bir erkegi nasılda ilah edebiliyoruz..ne guç Yarabbim...

bilmiyorum biz neredeyse yarış halinde okuyoruz kitapları, belki de kitap tam onun tarzında olduğundan hoşlandı. ayrıca o bir erkeğin bakış açısından jacob'un daha kıskanılacak bir tipi ve karakteri olduğunu düşünüyormuş :)

bilmiyorum biz neredeyse yarış halinde okuyoruz kitapları, belki de kitap tam onun tarzında olduğundan hoşlandı. ayrıca o bir erkeğin bakış açısından jacob'un daha kıskanılacak bir tipi ve karakteri olduğunu düşünüyormuş :)
aslına bakarsan gercek hayatta Taylor Lautner 16 yasında olmasına ragmen cok daha tatlı..ya Jacob ı bende cok seviyorum

umarım korkun yersizdir :çok üzgünüm:
valla bend eoyle umuyorum...ama gıse hasılatına bakacak hersey bılıyorum..

şahsen jacobın aşırı kendine güvenli ve laubali hallerindense edwardın sakin ve dinginliğini daha çok seviyorum nede olsa 1 asır yaşamış ve çok olgun biri :asigim:

gercek hayattan ve yasadıklarımdan pay bıcince iki tarz erkegi tanıma sansına eristigim icin Edward gibi bir erkek herzaman iyi olmuyor.insan arada Jacob gibisini de arıyor.Sizinde basınıza illa gelmistır,dimi kızlar?

daliah aslında edward bazı zamanlar çok sıkıcı gerçekten =) kızması bağırması gereken yerlerde hatta kıskançlıktan delirmesi gereken anlarda aşırı anlayışlı halleri biraz abartı =) ama yinede edward forever

bella dolduramadığı boşlukları jacobla dolduruyor ne şanslı kız edwarddan sonsuz hoşgörü var bu konuda

tabi Edward tercihim olur..boyle kosulsuz bır sevgı ımkansı zoldugu icin hayali bile dehset..ama Edward olmasaydı Jacoba hayır demedzim :)))))))

jacoba ne derdim bilemiyorum =) beynimi öyle çok edwardla doldurmuşum ki... jacob bana itici geliyor nedense :S

valla bence Bella sopalık :))))))))))))))) ve kızda cırkın talıhı var :)))))))))

zeki bir kız değil ayrıca fazlasıyla sakar korunmaya muhtaç hiçbir özelliği yok ama edwarda sahip bence bu kadarı fazla:oklava:

günaydın herkese..valla arkadaşlar sanırım külliyen kafayı yiyorum..nerde robertle ilgili bir haber, bişey görsem saldırıyorum..sonum iyiye gitmiyo sanki:1no2: haftasonu number 1 tv küçücük biran görebilmek için televizyona çakılıp kaldım..onun için herşeye değer :)
ve kendimce şöyle bir tesbitim var ; erkekleri o korunmaya muhtaç kız havaları çekiyor sanki..kendilerini daha bi erkek hissediyolar gibi geliyor bana..kendi ayakları üstünde duran hatunlar onlara pek cazip gelimyo sankifisfisfis

gunaydın kızlar,
ay mektuba baslar gibi oldu :) size ozendim bende seriyi tekrar yine yeniden bastan alıyorum.cok cok cok fena bir durum bu.kimselere soyleyemiyorum
Twilightin ekibi en son Japonyadaydı bu hafta.ordan bir kac kare koydum
66094edaac52422fa123193.jpg

66127fdb801fc5d9f123553.jpg

66118f5564b289f9a123400.jpg

66141eb9986af383412329l.jpg

Back