• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar ben de buradayım, 3. kitaba geçtim bile, yeniayda hatun niye evlenmek istemiyor edwardla ya, deli mi ne :dilcikar:

edward gibi mükemmel birine sahip ve onla evlenmek istiyor ama bella kabul etmiyor çok ilginç gerçekten
3. kitaptaki edwardın evlenmeden olmaz olayı da çok hoştu bu arada =)

ya 18 yasındada evlenilmez ki yahu Turkiye mi orası
:roflol: :roflol: :roflol:
evlenmeden olmaz olayı bır kez daha boyle bir erkek olmadıgını bangı bangır vurguluyor sırnaşık şey

neden öyle diyosunki abdde erken yaşta evlilik yapanlar azımsanamayacak kadar fazla =)
burçak ne yalan söyliyim bende düşünmeden atlardım

valla bır uc senede orda yasadım.usa da erken yasta evlilik hıc yok,erken yasta bekaret kaybetme ve hamile cok..
ayrıca adam vampir yahu usa nerden cıktı alemsin yahu kaydirigubbakcemile5
evlilik kısmı bella gibi benide dusundururdu ama tek hak verdigim kısmı o zaten...

bende yaşadım abd de o yüzden gördüğümü söylemiştim =)
ben şahsen çocuk dediğim insanların evli olduğunu görünce çok şaşırıyordum
edward yüzyıllık adam olduğu için geri kafalı evlenmek istiyor hemen
bella ise annesinin yaptığı hatayı yapmamak için evlenmek fikri çok uzak geliyor
aslında o açıdan haklı tereddüt etmekle ama karşısındaki edward yaa sıradan biri değil ki :asigim:

en azından orda 14 yasındaki 70 lige ile para karsılıgı yada inek karsılıgı satılmıor.tamamen hur irade..
ya sımdı gıtmeyecegınden emın olduktan sonra edwardın evlenmek ertelenebilir ama tek fikri cezbeden bir an once donusmek sanırım..

doğru haklısın orda insan insandır hangi cinsiyette olursa olsun değerlidir :(

bu arada umarım 4. kitabın filmi çekilir yoksa seriyi filmleştirmenin bir anlamı kalmaz sonunu izlemedikten sonra :(

trailerler gerçekten çok profesyonelce ilk izlediğimde gerçek sanmıştım bende =)

ya kitapla tamamen ilintisiz bir son olur yada 3.film 3. ve 4. kitabın birleşiminden oluşabilir
ama 3 saatlik bir film yapılsa bile yetiştirilir mi orasını bilemiyorum =)

merhaba arkadaşlar
twilight serisinin ikinci filmi new moon aralık 2009'da türkiede gösterime giricek.2. filmin kitapla birebir aynı olacağı söyleniyo ki umarım öyle olur.Filmde güseldi ama kitapta çok can alıcı olan bölümler filmde eksik kalmıştı.ama yinede edward gibi bi sewgili kim istemez ki:)

bence cekilir ya 4. film. bi sekilde o doğum sahnesi fln halledilir herhalde.çekilmesi lazım yani yoksa berbat ederler gercekten....

offf yaa ben çok fena aşığım bu edwarda nolcak benim bu halim delikafadulden

Selam arkadaşlarhihoyyyt
bende twilight aşkına takılanlardanım bu aşk yaşa başa bakmıyor..
tüm kitablar bitti.. şimdi dördüncü kitabı bekliyorum
Alacakranlık bambaşka birşey kaç kez izledim netten rüyama bile girdi yok böyle birşey şimdi yeni ay onu bekliyorum galiba vizyona kasımda girecekmiş
kaydirigubbakcemile4

az önce izledim yine bu film bambaşka ne kadar izlesem doyamıyorum
edward ölürüm sana ısır beniiiii :asigim:

ben gerçekten şaşırdım, hayatını beraber geçirmek istiyorsun, üstelik deli gibi aşıksın, ama nişanlı olma fikrine 'ıyy' diyorsun. üstelik de kendini layık görmediğin bir adam sana teklif etmiş. ben düşer bayılırdım mutluluktan herhalde.

Back