• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yeniayda ben de ağlamıştım..çok hüzünlüydü..''tutulma'' da edwardın bellaya evlenme teklifi ettiği o muhteşem an hafızamdan çıkmıyor..edwardın her davranışı çok asil çok iradeli.. 4. kitap için sabırsızlanıyorum..çok merak ediyorum..daliahcım biraz ipucu alabilirmiyim?

canım 4.kitapta hersey guzel bitiyor,bella cok guzel bir vampir oluyor,cok guzel bir ozelligi oluyor.Edward biraz daha geri planda kalıyor bence.

teşekkürler daliahcım..güzel bişeyler olduğuna sevindim..edward mutlu olsun :) blue jean dergisinin bu ayki sayısında robertın mini bir röportajı vardı..lise zamanlarımdan sonra ilk defa bu dergiyi aldım..bu güzel hikayenin gerçekten bir sihri var..monoton bir hayatın,işin gücün arasında lise zamanlarımdaki kızı ortaya çıkardı :) dergiyi alırken tuhaf hissettim kendimi :)

owner ecedeniz hoş geldiniz.ailemiz büyüyorkaydirigubbakcemile2

su parisi gırtlaklamak istiorum yaaa gitti robert....neyse bize edward kalsın...

bugün öğretmenler odasında alacakaranlık dedi birileri hemen atladım.yas ort.ı 30 u gecti arkadaslar merak etmeyinndelikafadulden

owner ecedeniz hoş geldiniz.ailemiz büyüyorkaydirigubbakcemile2

su parisi gırtlaklamak istiorum yaaa gitti robert....neyse bize edward kalsın...

bugün öğretmenler odasında alacakaranlık dedi birileri hemen atladım.yas ort.ı 30 u gecti arkadaslar merak etmeyinndelikafadulden

iyi çok sevindim :)) artık yanlız hissetmiyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
aramıza katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ne güzel çoğalıyoruz :sm_cool:

günaydın arkadaşlar hoşbulduk..çok teşekkürler..vallahi yaş ortalamamız konusunda içim rahatladı..yoksa kendimi bu yaşta nedir bu delicesine hayranlık, bitek benmi bu durumdayım diye merak ediyodum:utangac: foruma girip sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum :dance:

ben olur derim..yetenekli bi hatun..ya düşünseniz film setinde olup, onları yakından izlediğimizi..ne güsel olurdu ah ahh

mrb kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
yaklaşık 2 hafta önce tanıştım ben Twilight ile
filmini hala izlemiş değilim, göösterimden kalkmış
hiç bir yerde de cd sini bulamıyorum
iilk kitabı okuduktan sonra acayip derece de bağımlılık yaptı
arkasından 2.ve 3.kitabı da okudum vee şu 4.kitabı okumak için
deliriyorum :))) internetten bölüm bölüm okudum ama kesinlikle tatmin
olamadım..sanırım türkçesi hala çıkmış değil sabırsızlıkla bekliyorum

4.kitapta çok değişik,şaşırtıcı şeyler oluyor...
bu arada eşim kitaplarımı acayip kıskanıyor
sizde de böyle bir durum var mı merak ediyorum :)))

Adasım hosgeldin,filmi izleyememen kotu olmus.DVD si bir aya cıkacak sanırım.Inan bana filmi izledikten sonra cok daha baglanıyorsun cunku okudugun karakter vucut buluyor hemde ne vucutlar :asigim:

4. kitap cok guzel.benimde korkum onun filme cekilmemesi.

hoşbuldum canım saol...
yaa eminim öyledir ama ben filmden önce kitabı okuduğum için
biraz hayal kırıklığı yaşayabilirim gibi geliyorrr
kitap daha ayrıntılı old.için...dayanamayıp internetten filmin başına baktım
vee edwardın yumruğunu sıkma vee sinirlenmiş gibi tavrı hiç hoşuma gitmedi, çünkü kitapta bunu yazar çok farklı bi şekilde anlattığı
için,kafamda oluşturduğum şekil çok farklıydı ve o kısmını
görünce hayal kırıklığı yaşadım açıkçası...inşallah devamın da
aynı şeyleri hissetmem...beniim kitaptaki edward a hayran oldum
ama filmini izleyince aynı şeyi düşünecekmiyim merak ediyorum...

evet 4.kitap için öyle dedikodular varrr sanırım çekilmesi
zor olan bi takım sahneler olucağı için örneğin bellanın doğumu
edwardın bebği dişleriyle çıkartması gibi....4.kitabı filme dönüştürmeyeceklermiş ama bence bu dedikodudan ibaret
en can alıcı olaylar 4.kitapta yer alıyor bunun çekilmemesi
büyük bir kayıp olur bence....

karakalemi cizende gayet iiyimiş.valla 4 cekmeyeceklerse kızın cirkin gozukmesının manası ne diyecegim ama kitaptada sıradan bir kız profili vardi onuda unutmamak lazım.

evet bence de...kitapta daha bile sıradan sanki bella...
bence sırf sonradan güzelleşeceği için güzelim kızı olduğundan
kötü gösterdiler...4.filmin çekilmesi şart kii çekilecek bence...
o koyulamayacak sahneleri de daha farklı bi şekilde koysunlar
o zaman bu teknoloji de imkansız diye bişey yok bence
ortalığı ayağa kaldırırım çekmezlerse
:roflol::mymeka::mymeka::mymeka:

ya ben jacob ida sevıyorum.cocugun kabahatı ne bella edwardı unutcam dıye ona umut verdiyse..

bellaya sinir olmamak elde değil zaten ama jacobın konuşmaları çok sinir edici
bazen öyle şeyler söylüyo ve yapıyoki bellanın yerinde olsam yüzüne bakmam onun diyorum kendi kendime :)
3. kitapta edwardla çadırdaki konuşması özellikle çok enteresandı ve açık açık bella bana da aşık sadece farkında değil dedi nedense uyuz oldum çocuğa

Back