owner ecedeniz hoş geldiniz.ailemiz büyüyorkaydirigubbakcemile2
su parisi gırtlaklamak istiorum yaaa gitti robert....neyse bize edward kalsın...
bugün öğretmenler odasında alacakaranlık dedi birileri hemen atladım.yas ort.ı 30 u gecti arkadaslar merak etmeyinndelikafadulden
ooo super..aslına bakarsanız biz "kartlar" gamyoncuiremsu daha sıkı fan olduk ta utancımızdan ortaya cıkıpta alacakaranlık diyemedik
Çok üzgünüm çoook
kendi adıma imkansız olanın cekiciligi diyorum fisfisfis
belki de imkansız değildir canım kaydirigubbakcemile3 heralde onun gibi birini bulsam hayatımı gözüm kapalı ona adardım :asigim:
eh yazarda kadın oldugu icin zor olmamıstır.ya zaten kadınların uzerine oynanıpta kazandırmayan birsey varmi.su laptopları bile pembe yesil mavi yaptırınca daha cok para kazandılar
Adasım hosgeldin,filmi izleyememen kotu olmus.DVD si bir aya cıkacak sanırım.Inan bana filmi izledikten sonra cok daha baglanıyorsun cunku okudugun karakter vucut buluyor hemde ne vucutlar :asigim:
4. kitap cok guzel.benimde korkum onun filme cekilmemesi.
karakalemi cizende gayet iiyimiş.valla 4 cekmeyeceklerse kızın cirkin gozukmesının manası ne diyecegim ama kitaptada sıradan bir kız profili vardi onuda unutmamak lazım.
ya ben jacob ida sevıyorum.cocugun kabahatı ne bella edwardı unutcam dıye ona umut verdiyse..
vaaaaaaaaayyy cok ilginç yaaaaaasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?