Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

owner sanırım hepimiz kısmen de olsa deliriyoruz yine de gerçek hayattan kopmayın kızlar :):)

daliah eğer bu serinin tamamı çekişlmezse, gerçekten de rezalet bir şey olur. ne kadar kan, şiddet içeren film var ve ne kadar da popüler durumdalar, bunu çekmenin nesi zor, ben de hiç anlam veremiyorum.

hosgeldin canım,zaten yas aralıgımız bu civarda.Ben kendi adıma sunu diyebilirimki bir ergenlik cagındaki kızdan cok daha mana yukledigim icin edward ve bella askına daha cok etkilenmisimdir.Sanırım buyudukce ask denen seydenne istedigimizi ve ne umdugumuzu bildigimiz icin daha cok baglanıyoruz bu romana..daha dogrusu edwarda..deliriyormuyuz..sanmam..sadece tutkuyla baglandık diyelim :teytey:

evet canım..iki film seklinde cekilmesi gerekiyor cekilirsede demis.ya bu kadar dengesiz bir kadının yazdıgı romana bu denli baglanmak bazen kendimi kotu hissettiriyor.Kadının izlemedigim roportajı yok Yarabbim affet beni bu kadarmı dangul dungul olur bir kadın ya

tuce ve daliah çok teşekkürler...gerçek hayattaki aşk olarak adlandırılan ilişkiler öylesine yüzeysel ki, bu aşkın derinliği beni çok etkiledi..gerçek olmadığını bilsek bile, insanın bunu hayal etmesi bile kendisini hikayenin içinde hissetmesi çok güzel bi duygu..kitabın yazarı stephaninin hayal gücüne hayran kaldım..dünyada bencillik,aldatmaca,ikiyüzlülük arttıkça nekadar da ihtiyacımız varmış böyle güzel aşklara..

evet canım o yuzden bu kadar etkileniyoruz..ben kitabı okurken bazen aglamaklı oluyorum,etkileniyorum.asıl merak ettigim eskiden varmıydı boyle asklar? yada imkansızlıklar mı ozel kılıyor seveni sevileni?

şimdi yeniay'da edward terketti bella'yı, o kadar güzel anlatıyor ki, sanki ben de yaşıyorum onların ayrılığını.

bence insanın karşısındaki insan için nelerden vazgeçebileceği aşkı özel kılıyor..edward bellayı terketti çünkü bu ilişkinin bellaya zarar vereceğini düşünüyordu..bellanın mutlu olmasını isteyerek, kendi mutluluğundan vazgeçti..bu çok büyük bir fedakarlık..edward koşulsuz sevginin sembolü..bella ise insani zaaflarımızın,bencilliğimizin,birşeyi elde ettiğimizde başka bir şeyi arzuluyor olmamızın sembolü..hayattaki en zor şey birisini edward gibi sevebilmek..''tutulma'' da bu koşulsuz sevgi okadar açık ki..ona olan hayranlığım 3. kitapta fazlasıyla arttı..

ah birde 4 u oku tatlım sen o cocuk oyle caresiz kalıyor ki agzından cıkanlara sasırıp kalıyorsun.Yzar da kadın nede olsa..gayet bizden biri..bizim gibi umutları hayalleri var..

Paris Hilton and Robert Pattinson might be a new couple. Granted, Paris Hilton ha on, dated or swapped spit with just about anything breathing with two legs in Hollywood (no joke) Twilight vampire man Robert Patterson is the latest on the Hilton hook-up menu. Fry ‘em up!

buda gunun kotu haberi yine yeniden..

belliydi

doğru değildir dimi :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…