merhaba arkadaşlar, ben forumda ilk defa yazıyorum.. benimle aynı duyguları paylaştığınızı okuduğumda kendimi iyi hissettim. serinin 3 kitabını da okudum..yolda,şirkette,evde nerde fırsat bulduysam..tam bir edward manyağı oldum..onsuz bir hayat düşünemiyorum artık :) 30 yaşımdayım ve bu yaşa kadar gerçek hayatta bukadar anlayışlı bukadar özverili bukadar duygusal bir adam görmedim..arkadaşlar deliriyormuyum???
owner sanırım hepimiz kısmen de olsa deliriyoruzyine de gerçek hayattan kopmayın kızlar :):)
daliah eğer bu serinin tamamı çekişlmezse, gerçekten de rezalet bir şey olur. ne kadar kan, şiddet içeren film var ve ne kadar da popüler durumdalar, bunu çekmenin nesi zor, ben de hiç anlam veremiyorum.
tuce ve daliah çok teşekkürler...gerçek hayattaki aşk olarak adlandırılan ilişkiler öylesine yüzeysel ki, bu aşkın derinliği beni çok etkiledi..gerçek olmadığını bilsek bile, insanın bunu hayal etmesi bile kendisini hikayenin içinde hissetmesi çok güzel bi duygu..kitabın yazarı stephaninin hayal gücüne hayran kaldım..dünyada bencillik,aldatmaca,ikiyüzlülük arttıkça nekadar da ihtiyacımız varmış böyle güzel aşklara..
tuce ve daliah çok teşekkürler...gerçek hayattaki aşk olarak adlandırılan ilişkiler öylesine yüzeysel ki, bu aşkın derinliği beni çok etkiledi..gerçek olmadığını bilsek bile, insanın bunu hayal etmesi bile kendisini hikayenin içinde hissetmesi çok güzel bi duygu..kitabın yazarı stephaninin hayal gücüne hayran kaldım..dünyada bencillik,aldatmaca,ikiyüzlülük arttıkça nekadar da ihtiyacımız varmış böyle güzel aşklara..
Paris Hilton and Robert Pattinson might be a new couple. Granted, Paris Hilton ha on, dated or swapped spit with just about anything breathing with two legs in Hollywood (no joke) Twilight vampire man Robert Patterson is the latest on the Hilton hook-up menu. Fry ‘em up!
buda gunun kotu haberi yine yeniden..
ne midesizlik ya..belliydi
şimdi yeniay'da edward terketti bella'yı, o kadar güzel anlatıyor ki, sanki ben de yaşıyorum onların ayrılığını.
Paris Hilton and Robert Pattinson might be a new couple. Granted, Paris Hilton ha on, dated or swapped spit with just about anything breathing with two legs in Hollywood (no joke) Twilight vampire man Robert Patterson is the latest on the Hilton hook-up menu. Fry ‘em up!
buda gunun kotu haberi yine yeniden..
ilk 3 kitap içinde en beğendiğim yeni ay
beni çok derinden sarstı nedense çok etkilendim senağlama
doğru değildir dimi :1no2:
şu anda benim de psikolojim bozuldu resmen ya, çok yaralayıcımerak ediyorum devamını senağlama
paris'ten bahsediyoruz, doğrudur bence :1shok:
valal cok ciddi sekilde dogruya gidiyor.doğru değildir dimi :1no2:
evet bende zaman zaman aglamıstım yeniayda...sanki kendim terkedilmisim gibişu anda benim de psikolojim bozuldu resmen ya, çok yaralayıcımerak ediyorum devamını senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?