• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben geldim ama birazdan yeniaya başlamak üzere aranızdan ayrılıyorum, mickey rourke'yi izleyemedim hala, aranızdan ayrılıyorum derken yanlış anlaşılmayayım da :)

daha yeni kalktım tum enerjimi gece 3.30 a saklıyorum :)))))))
Asıl konuyu Oscar ı izledikten ve Roberta dibim dustukten sonra göreceksin sen canım benim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :içelim: :içelim: :dance: :dance: :teytey: :sm_cool: : 1rolleyes: :1rolleyes: :utangac: :asigim: :asigim: :asigim: :sm_cool: :sm_cool:

ya o kadın şap soka kaba tabirle hicbirsey basaramaz..zaten o kadar estetige lense boyaya ragmen hala çirkin..

aaaa uykusuzluktan ölüyorum gunaydın kızlar! guzel bir oscar gecesiydi.Robert canım ya nasıl kastı kaşı gozu eli kolu nereye koyacagını bilemedi.Bu arada kendi ses tonu bir harikaymış!

robert-pattinson-and-kristen-stewart-in-bed-photos.jpg

bu resimde iiymiş :)))))))))))))

Oscarlardan sonra Robert Pattinsona kesninlikle bu sohretin agır geldigini dusundum,kurtlasmıs Hollywood yıldızları arasında pek bir saf duruyordu yahu..

aynen bana da öyle geldi ya, mimikleri falan ilginçti :) yine de çok şekerdi ama vampir esprisi falan gereksiz geldi bana :)

evet degil mi..bence cocugun eline repligi sıkıstırmıslar cık Robert kocum sunları soyle in asagı demisler :) nasıl utangacdı ya...insan uzuluyor :)

guzel bir geceydi ama degilmi.Yalnız ustune bu kadar Edward diye bagırdıgımız kisinin resmen bir cocuk olması beni dun gece cok utandırdı.Dedim aman Yarabbi kardesim gibi dedim zaten onunla izliyordum..utandım utandım cok utandımmm :))))

guzel bir geceydi ama degilmi.Yalnız ustune bu kadar Edward diye bagırdıgımız kisinin resmen bir cocuk olması beni dun gece cok utandırdı.Dedim aman Yarabbi kardesim gibi dedim zaten onunla izliyordum..utandım utandım cok utandımmm :))))

boşuna demiyorlar teenager'lar aşık çocuğa diye delikafaduldendelikafadulden

gec çok güzeldi evet, çok beğendim :)kaydirigubbakcemile5

valal zor biter.sen cabuk bıtırde olmadı new moon filmine kadar bir tur daha donersin :)

Back