- 24 Mart 2008
- 783
- 0
- 43
ewt gördüm iyice bakınca tabi:asigim::asigim:rosali ile baya samimi görünüyo bells:dilcikar:
edoş da var siyah takım giymiş o da :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edoş da var siyah takım giymiş o da :asigim:
ewt gördüm iyice bakınca tabi:asigim::asigim:rosali ile baya samimi görünüyo bells:dilcikar:
gerçekte çok samimiler özellikle bella ve kellan çok yakınlar sinir oluyorum yaa :dilcikar:
bu neeeee, süper delikafaduldendelikafadulden
kızlar bana güleceksiniz ama film manyağı olarak daha yeni izlicem bu filmi
bu neeeee, süper delikafaduldendelikafadulden
bayılan smiley
:asigim:
bayılan smiley
bu bella ne kadar şanslı olduğunu unutuyor ya, sinir oluyorum :mymeka::mymeka::mymeka:
[/COLOR]
çoook güzel bayıldım resimleredelikafaduldenayrıca şu balayı resimi de çok güselmiş:asigim::asigim:
eweeeeeet bak benimde bu dikkatimi çekmişti acaba bişeylermi var aralarında ama bellanın erkek arkadaşı vardı amma bilemiyorum:uhm::uhm:
bayılan smiley
[SIZE="3]kızlar bnmksi biraz topik üzeri dalma olacak ama:enbuyukkk:
bn sizi taaa sinema tiyatrondayken bu bölüüm ozmndan berri okuyorumCADIARZU
amaaaaaan altı üstü vampirli bir film bnm korku filmlerime su bile dökemez dediim:dilcikar:
hatta ne kadar uzattılar felan :))
takiii geçen cumartesiye kadar allahım türünn en güzel filmi
ve bnm haytımda izlediğim en güzel film olduı:asigim:
üstüstte bi insan 5 kez izlerimi(yanlış anlamyın anlam özürlü değilmkaydirigubbakcemile3)
ama bn izlediima.s
nasıl bir filmmiş bu böle yaa:1hug:
hıı şunu demeden etmiceem bnm gibi bi sinema hayranı biri olarak filmde eksik hatalı yön çook buldum ama konu ve özellkle seçilmiş oyuncular olarak süper:sm_cool:
hepsinn üzerine cuk die oturmuş roller
şimdi sizden bir ricam olcaka.s.
bu filmn muhtemelen 2.ci çekiliyor bilen varmı:uhm:
ne zmn gösterime girer (inşallah :Saruboceq:bian önce olur):uhm:
birde az araştrmalarıma göre bu film kitaptan uyarlam
kaç kitabı var ve bunları nerden temin edebiliriiz:uhm:
internete okuduğum kadarıyla 2.kitapta bella babaınn arkadaşınn çocuğuyla birlikte olcakmış:mymeka:
sonra edwerda dönüp bebekleri olcakmış doğrumu budelikafadulden delikafadulden[/SIZE]
[SIZE="3]kızlar bnmksi biraz topik üzeri dalma olacak ama:enbuyukkk:
bn sizi taaa sinema tiyatrondayken bu bölüüm ozmndan berri okuyorumCADIARZU
amaaaaaan altı üstü vampirli bir film bnm korku filmlerime su bile dökemez dediim:dilcikar:
hatta ne kadar uzattılar felan :))
takiii geçen cumartesiye kadar allahım türünn en güzel filmi
ve bnm haytımda izlediğim en güzel film olduı:asigim:
üstüstte bi insan 5 kez izlerimi(yanlış anlamyın anlam özürlü değilmkaydirigubbakcemile3)
ama bn izlediima.s
nasıl bir filmmiş bu böle yaa:1hug:
hıı şunu demeden etmiceem bnm gibi bi sinema hayranı biri olarak filmde eksik hatalı yön çook buldum ama konu ve özellkle seçilmiş oyuncular olarak süper:sm_cool:
hepsinn üzerine cuk die oturmuş roller
şimdi sizden bir ricam olcaka.s.
bu filmn muhtemelen 2.ci çekiliyor bilen varmı:uhm:
ne zmn gösterime girer (inşallah :Saruboceq:bian önce olur):uhm:
birde az araştrmalarıma göre bu film kitaptan uyarlam
kaç kitabı var ve bunları nerden temin edebiliriiz:uhm:
internete okuduğum kadarıyla 2.kitapta bella babaınn arkadaşınn çocuğuyla birlikte olcakmış:mymeka:
sonra edwerda dönüp bebekleri olcakmış doğrumu budelikafadulden delikafadulden[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
işte böyle yapıyor adamı bu film :lepi: ikinci film kasımda delikafaduldendelikafadulden
[quote="BaiLeyS, post: 6418118"]üffff benden daha iyi bella olur yaa ben bella yı oynasam olmaz mı :asigim: