Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Aldım Şafak vakti'ni :sm_cool: Göçebe'yide :sm_cool: (biraz kalın sanki :1ninca: ) Melekler ve şeytanlar'da az kaldı :sm_cool: Yakında başlarım kafanızı şişirmeye kaydirigubbakcemile3

ooo süper hihoyyyt merak ediyorum beğenecek misin göçebeyi yerimseniben
çok kalın bitiremedim hala :tomato:

images
images

kızlar bu bella nasıl??
the cake eatersten resimler
izlemişinizdir belkide,ben bu akşam bakıcam

http://www.google.com.tr/images?q=t...AC8/ZFLBS7BU9h4/s400/Cakeeaters%2Bmontage.jpg

Aldım Şafak vakti'ni :sm_cool: Göçebe'yide :sm_cool: (biraz kalın sanki :1ninca: ) Melekler ve şeytanlar'da az kaldı :sm_cool: Yakında başlarım kafanızı şişirmeye kaydirigubbakcemile3

bak tesadüfe bende bu gün aldım şafak vaktini:lepi: ya bu kitabın basımı diğer kitaplar gibi değil sayfaları felan incecik heç kaliteli değil:mymeka::mymeka:aldıkları parayı hakketseler bari:mymeka::mymeka:

bak tesadüfe bende bu gün aldım şafak vaktini:lepi: ya bu kitabın basımı diğer kitaplar gibi değil sayfaları felan incecik heç kaliteli değil:mymeka::mymeka:aldıkları parayı hakketseler bari:mymeka::mymeka:

ilk elime aldığımda korsan sandım çok dandik evet ya :mymeka:

Kapağı çok afilli olmuş ama :smiley-cool: Neyse kavuştuk ya sırnaşık şey Totale vurunca kitapların fiyatlarını acuk ürkütücü oliy yalnız kaydirigubbakcemile3

şafak vakti mi 1
alacakaranlık olanmı ben önce şafak vaktini istediim.diğeri yokmuş.bir kaç içinde stoklarda buluncakmış.

şafak vakti mi 1
alacakaranlık olanmı ben önce şafak vaktini istediim.diğeri yokmuş.bir kaç içinde stoklarda buluncakmış.

Kitapların sırası ŞenizŞeniz

1) Twilight ( Alacakaranlık )

2) New Moon ( Yeniay )

3) Eclipse ( Tutulma )

4) Breaking Dawn ( Şafak vakti )

5) Midnight Sun ( Geceyarısı güneşi )

X