ben bunu daha çok sevdim :1closedeyes:edfırt gibi karizması var arabanın:icecream:
ben bunu daha çok sevdim :1closedeyes:edfırt gibi karizması var arabanın:icecream:
ben bişi merak etiyom bu stephenie meyer ablamız bu volwonungamyoncuiremsu raklamını okadar yapıyo kitabında vede dolayısıyla filmde acaba para neyim alıyomu hani reklam yapıyo kadın sonuçta hemde ne reklam yani
Selamlar şekerler ŞenizŞenizŞeniz
BaiLeyS'im, sen göçebeyi bitirdinmi şekerim? Ben daha melekler ve şeytanları bitirmedim ama yarıladım :lepi: Bitmeden almıcam şafak vaktini, almaya gitmişken göçebeyide alsammı sence? Konusu nedir? (Üşendim araştırmaya :1rolleyes:) Sürükleyicimi? Büyüleyicimi? sırnaşık şey Çok soru sordum pardonŞeniz
sesiz bu gün buralar:jeyyar::jeyyar:
tatlışım bitmedi yaklaşık 100 sayfa falan kaldı...
konusu şöyle; insanoğlunun yeryüzünde soyu tükenmiş ve tüm bedenlerin içindeki ruhlar alınıp bedenlere istilacılar tarafından farklı ruhlar yerleştirilmiş yeryüzünde kalan son insanları da avcılar aramaktalar...en büyük direnişçilerden melanie strayder yakalanıyor ve içine göçebe isimli çok tecrübeli bir ruhu yerleştiriyorlar ve melanie yavaş yavaş göçebeyi etkilemeye başlıyor ve sevdiği adamı ve kardeşini aramaya yönlendiriyor....
kesinlikle al derim ben gece 4 e kadar bırakamadım uykusuzluktan geberiyorum ama bırakamıyorum elimden düşün yani -tatlicadiarzu-
Çok sağol şekerim :asigim: Şafak vaktini alırken alıyım onuda ŞenizŞeniz
Bende gece 4e kadar melekler ve şeytanları okudum, aynı durumdayım :bbo:
rica ederim fıstığım yerimseniben ben ona başlayamadım bi türlü
nasıl sürükleyici mi da vinci code dan sonra bir hevesle aldım ama duruyo öyle güzelse okuyim filmi çıkmadan :1ninca: kaydirigubbakcemile2
Bende film çıkmadan bitiriyim diye cebelleşiyorum :roflol::roflol: Da Vinci'yi 2 günde bitirmiştim kaydirigubbakcemile3 Melekler ve Şeytanlar'ın ilk 30 bölümü biraz sıkıcı (sıkıcı derken haliyle ne nedir anlatıyorlar ama konuyla yakından uzaktan alakam olmadığından karşık geldi bana) o bölümleri atlattıktan sonra olaylar iyice belirginleşmeye başlıyor işte o kısımdan sonra elimden düşmemeye başladı :roflol::roflol: Filmden önce okumakta fayda var bence, gerçi Da Vinci'nin filmi çok başarılıydı ama nolmaz nolmaz dimi :1ninca: Ayrıca çok detay var, hepsini filme sığdırmaları biraz zor. Amma çenem düşük hee :roflol::roflol:
nefesim kesildi mavişim yine harikasın Şeniz
ya bu nikki çok güzel kız aslında da,sarı saç hiç gitmiyo ya:1closedeyes:
şu kristenla yanyana oldukları fotoda çok hoş çıkmış..
Sende harikasin canim benim :1hug: