Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

benim de, özellikle çakma twilight yapılırsa edward rolü oynayacak kadar biliyorum tüm sözlerini :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: bellan olabilirim edfırtımmmmmm Şeniz
twilightın dizisini yapsalar keşke ne güzel olurdu delikafadulden -tatlicadiarzu-

Düz siz boş sayfalar derken ne demek istediğinizi anlamamıştım taki o sayfalara gelene kadar senağlama Bella'nın acısı içime işledi sanki senağlama Ama Edward'ın öylece gittiğine inanmıyorum, kesinlikle 7/24 takip ediyordur Bella'yı :1closedeyes: Ve eminimki Bella'dan yüz kat fazla acı çekiyordur senağlama Giderken herşeyi alıp gitmesine çook fena kızdım, "Hayatına bundan sonra bensiz devam ediceksin. Sanki hiç varolmamamışım gibi" yok ya kolaydı sanki eşşek :çok üzgünüm: Ay yıkıldım resmen öffff :çok üzgünüm:

Bu kitabı kesinlikle Edward'ın tarafından yazmalı Stephenie abla :çok üzgünüm:

Düz siz boş sayfalar derken ne demek istediğinizi anlamamıştım taki o sayfalara gelene kadar senağlama Bella'nın acısı içime işledi sanki senağlama Ama Edward'ın öylece gittiğine inanmıyorum, kesinlikle 7/24 takip ediyordur Bella'yı :1closedeyes: Ve eminimki Bella'dan yüz kat fazla acı çekiyordur senağlama Giderken herşeyi alıp gitmesine çook fena kızdım, "Hayatına bundan sonra bensiz devam ediceksin. Sanki hiç varolmamamışım gibi" yok ya kolaydı sanki eşşek :çok üzgünüm: Ay yıkıldım resmen öffff :çok üzgünüm:

kuzucummm sana dedim mendilleri hazırla diye :çok üzgünüm: edwardın bu aptalca seçimi kendisine pahalıya patladı malesef ki :1no2: sonradan kabul ediyor tabi yaptığı hatayı ama denedi sonuçta....belki bella beni unutur ve tehlikeden uzak kalır böylece diye düşündü ama victoria yı unuttu :KK43: bide işin içine jacob dahil oldu falan filan :KK43:
kendimi tutamayıp anlatıcam en iyisi susayım ben kaydirigubbakcemile3

ay hatırlatmayın ya senağlamasenağlama hala acım taze -tatlicadiarzu-

kuzucummm sana dedim mendilleri hazırla diye :çok üzgünüm: edwardın bu aptalca seçimi kendisine pahalıya patladı malesef ki :1no2: sonradan kabul ediyor tabi yaptığı hatayı ama denedi sonuçta....belki bella beni unutur ve tehlikeden uzak kalır böylece diye düşündü ama victoria yı unuttu :KK43: bide işin içine jacob dahil oldu falan filan :KK43:

jacobla olanların asıl sorumlusu edwardın bu davranışı zaten, oooffff :a015:

Anlatsana kaydirigubbakcemile3 Gerçi bırakamıyorum kitabı elimden ya, hayretler içerisindeyim :roflol: Dün geceden bu yana 148 sayfa okumuşum sırnaşık şey

ay hatırlatmayın ya senağlamasenağlama hala acım taze -tatlicadiarzu-

İçim parçalandı varya okurken senağlama Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın senağlama

Anlatsana kaydirigubbakcemile3 Gerçi bırakamıyorum kitabı elimden ya, hayretler içerisindeyim :roflol: Dün geceden bu yana 148 sayfa okumuşum sırnaşık şey

İçim parçalandı varya okurken senağlama Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın senağlama

oh maşallah yavaşla biraz kız kaydirigubbakcemile3 ben de new moon u bir solukta bitirmiştim ama tutulma bitmek bilmedi nedense :tomato:

o kadar ay gelmedi bir de pis :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben olsam dayanamazdım düşünsene bu kadar ay haber alamamışım delirirdim heralde
stephenie abla bellanın o dehşet aylarını ne kadar güzel anlatmış dün okudum da içim paramparça oldu sanki ben ayrılmışım gibi hissettim senağlama

edwardın olmadığı yerleri daralarak okumuştum :1no2:, filmden önce tekrar okıyıcıyım galiba dayanamayıp :sm_confused:

jacobla olanların asıl sorumlusu edwardın bu davranışı zaten, oooffff :a015:

eşek edward :dilcikar:

evet edward gitmeseydi bella jacoba sığınmazdı :çok üzgünüm:

o kadar ay gelmedi bir de pis :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Eşeğin önde gideni zati :mymeka: Çok kızdım çoookk Çok üzgünüm çoook Ama eminim bak valla 7/24 takip ediyor :smiley-cool: Dimi? Biliyosanız söyleyin gebertirim :eek:klava:

Eşeğin önde gideni zati :mymeka: Çok kızdım çoookk Çok üzgünüm çoook Ama eminim bak valla 7/24 takip ediyor :smiley-cool: Dimi? Biliyosanız söyleyin gebertirim :eek:klava:

yok ya tucem takip etmiyordu di mi ben takip etmiyor diye hatırlıyorum
alice in gördüğü düşler var bir tek haber alabildikleri sengözlerimebaksanab
sustum başka da birşey alamazsın ağzımdan kaydirigubbakcemile3

X