aha kızların haline bakarmısnızzzzzzzzz
aha kızların haline bakarmısnızzzzzzzzz
sen onu adam edersın bence soyle nınemden kalma arap sabununa yatırdın mı tamamdır kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol: ay yıkıldım burda gülmektennnnnn
tamam bi gelsinde yamacıma ben onu öylede severim :jeyyar:
seviyorum sizi kızlarrrrrrrr
evet ya cok capkın.zaten meganı secmesınden belliben bu hallerini sevdim robın tam serseri çapkın havalarında
tabi canım karızmayız yabu arada hatun aşağıdan eğilmiş çanta alırken bizimki objektifi kesmeyi ihmal etmemiş :)
ay benim buaralar yaylarım gevsedi sanırım.bahar gelıyor ya ondan boyle oldu.delisin kızım sennnnnn kaydirigubbakcemile3
bo cocuk bu resmi cektirirken nerden bilsin Allahın Turkiyesinden 27 lik bir dişi onun icin burda tek basına Team Jacob diye bagırıp nazar boncugu yapıstırıyor resmineee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gelince Bahar Ayları Gevşer Gönül Yayları kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
bugün günündesin tatlım adrenalin patlaması mı bilmiyorum ama gülmekten öldürdün beni
bu hiç aklıma gelmemisti.ama robın kıllarını görüp kaçmış olabilir bi kısım kaydirigubbakcemile3
ama robın kıllarını görüp kaçmış olabilir bi kısım kaydirigubbakcemile3
canım film topigini astıgı icin bizimki buraya tasındı kaydirigubbakcemile2günaydınnn yerimiz değişmişşşşşşşşşşşşşşşşş
noluyuu buluna kadarcanım çıktı
yanındaki camilla belle canım.arkadasıymıs mıs mısmısskötükedihüsosaçlara baaak :)))) yanındaki tombik bayan neyin nesi acaba
ya ne şanslı insanlar var püff bizim karşılaşma ihtimalimiz milyonda 1 senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?