günaydın kısçelerr..edward yien büyüledi beni :1closedeyes:
bu sabah az daha işe geç kalıyodum kaydirigubbakcemile3..ben daha ilk romanı okuyom..nese akşam okudum uykum geldi yatmışım.-tatlicadiarzu-.
sabah bi heyecanla erkenden kalktım ve başladım yine okumaya :asigim: (şu şey sahnesini okuyodum edward bella ile yatıyo(bayılan smiley). öle bi kaptırmışım kendimi ki...babam 2 kez baırmış kalkmamışım..3.de odama geldi..üstümü açtı , kitap ayıracımı aldı en sonda tlfonumu aldı kalkmazsan msjlarını okucam dedi(( büyü orda bozuldu
bende kalkmış oldun...ay süper bi kitap yaaakaydirigubbakcemile2
gözleri çok güzel..
şimdi Robert cok havai bir tip hatta kabaymıs kendinde diyor..ben cok merak edıyorum o ölümü göze alan Edwardı nasıl oynuyor...
gunaydın canım..valla ben o leyla donemı gecirdim neyseki ya. :sm_confused:günaydın kısçelerr..edward yien büyüledi beni :1closedeyes:
bu sabah az daha işe geç kalıyodum kaydirigubbakcemile3..ben daha ilk romanı okuyom..nese akşam okudum uykum geldi yatmışım.-tatlicadiarzu-.
sabah bi heyecanla erkenden kalktım ve başladım yine okumaya :asigim: (şu şey sahnesini okuyodum edward bella ile yatıyo(bayılan smiley). öle bi kaptırmışım kendimi ki...babam 2 kez baırmış kalkmamışım..3.de odama geldi..üstümü açtı , kitap ayıracımı aldı en sonda tlfonumu aldı kalkmazsan msjlarını okucam dedi(( büyü orda bozuldu
günaydın kısçelerr..edward yien büyüledi beni :1closedeyes:
çocukta edward olmadan karizma falan da kalmıyor zaten.
zatennerde serseri kızlar bayılırrrrrrrr :asigim:şu gel bana seveyim seni bakışı iyiymiş ama sevdim :jeyyar:
şu gel bana seveyim seni bakışı iyiymiş ama sevdim :jeyyar:
:içelim:ben de sevdim, çaktırma kaydirigubbakcemile5
:roflol: günaydın diyelim sana da, ama burda bol bol rüya görmeye devam ediyoruz sankim sırnaşık şey
gunaydın canım..valla ben o leyla donemı gecirdim neyseki ya. :sm_confused:
:roflol: günaydın cnm çok güldüm sabah sabah
bende öyleydim okurken yanımda davul çalsalar duymam valla
bu kadar gecıor işte :roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende geçiricem dimi korkmaya başladım kaydirigubbakcemile3
ya öle bi kaptırmışım ki kendimi babam 2 kere baırmış duymamışım Çok üzgünüm çoook
ama süper yaa:ecrin_bebek:
şutarafagittioff offf
bu kadar gecıor işte :roflol:
off offf
Gurme olan Edward valla süprizzzzzdelikafadulden delikafadulden
ay benim kan gurubum o Rh(-) acaba bella nınkiyle uyuyomu
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?