• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

neden hep yakısıklı serseri ruhlu erkeklere dıbımız duser ve neden ciddi ilişkilerimizde hep daha az ılgı ceken erkeklerle oluruz?
buna cevap ıstıyorumkaydirigubbakcemile3
twilight topıgınde sosyal konularada degenen twilight profili işte beenn :)))))))))))))))))))))))))))

:roflol: ay alemsin yok ben katılmıyorum daha az ilgi çeken bir erkeği tercih etmem evlilik için

şu fotoyu her sayfaya koymak istiyorum :)))))

koltuk altını hatırlayacağımıza bunu hatırlayalım kızlar gamyoncuiremsu

31642168606a4ee3df17.jpg

:roflol: ay alemsin yok ben katılmıyorum daha az ilgi çeken bir erkeği tercih etmem evlilik için
yok valla ben basedemem cadı kadınlarla ay ayyy

kaydirigubbakcemile3 şimdi mesajından alıntı yapacaktım, hahaha, kelin ilacı olsa başına sürermiş, seçtik ne oldu :sm_cool::sm_cool:
valla sorma hemen kaldırdım tehlikeli mesajı :sm_cool:

şu fotoyu her sayfaya koymak istiyorum :)))))

koltuk altını hatırlayacağımıza bunu hatırlayalım kızlar gamyoncuiremsu

31642168606a4ee3df17.jpg

tamam sustummmmmm:roflol: o manzarayı unutamıyorum ki -tatlicadiarzu-
olsun nasıl sevgi o.seveceksen kolunun altındaki bir metre kılıyla, yaglı sacıyla seveceksin.kosulsuz pis pis bagrına basacaksın :teytey: :teytey:

taylorlautner36517.jpg

bu da afacan taylor :)

nerdeeeen nereyeee :):)
bocuk ya tam ugur bocugu :nazar:
yalnız sacları bıraz fazla fark etttiniz mi kızlarrrrrrrrr :))))

yok valla ben basedemem cadı kadınlarla ay ayyy

valla sorma hemen kaldırdım tehlikeli mesajı :sm_cool:

olsun nasıl sevgi o.seveceksen kolunun altındaki bir metre kılıyla, yaglı sacıyla seveceksin.kosulsuz pis pis bagrına basacaksın :teytey: :teytey:

bocuk ya tam ugur bocugu :nazar:
yalnız sacları bıraz fazla fark etttiniz mi kızlarrrrrrrrr :))))

:teytey::teytey::roflol::roflol::lepi::lepi:

:roflol::roflol::roflol: ay yıkıldım burda gülmektennnnnn
tamam bi gelsinde yamacıma ben onu öylede severim :jeyyar:

çok şirin çokkkkkkkk:icecream:
bo cocuk bu resmi cektirirken nerden bilsin Allahın Turkiyesinden 27 lik bir dişi onun icin burda tek basına Team Jacob diye bagırıp nazar boncugu yapıstırıyor resmineee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X