• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

o zaman önceki sayfaları okuma canım, çünkü epeyce spoiler mevcut kaydirigubbakcemile

zaten nasıl atlaya atlaya korka korka okudum görmeniz lazımdıkaydirigubbakcemile3
mouse la milim milim ilerledim ucundan baka baka ,yeni bişi gördüğüm an sayfa atladımşakkıdı

cnm hemen ilk 3 kitabı edin nasıl olsa en geç 1 hafta içinde 3ünü de bitireceksin
tabi tuce ve benim gibi tembel değilsen :))))))))))

cnm hemen ilk 3 kitabı edin nasıl olsa en geç 1 hafta içinde 3ünü de bitireceksin
tabi tuce ve benim gibi tembel değilsen :))))))))))

ben teni ay ve tutulmayı 2-3 haftada bitirebildim ya, en tembel benim :hooray:

ama nasıl keyfini çıkara çıkara okuyorudum bilseniz hihoyyyt

bende geldim böle bi seri olamaz. kitap ne kadar basit görünmüştü başlarken. resmen yanımda koklaşıolar gibi oldu. kaydirigubbakcemile3

ben çok hızlı kitap okurum ya kendimi methetmek gibi olmasın dagamyoncuiremsu
bi günde 350 400 sf lık ktapa okuduğumu bilirim...tahminimce bunları da birer ikişer günde okurum:utangac: ama hemen bitirmek istemiyorum ya,uzatınca daha tatlı oluyokaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım :) evet yazarın anlatımı o kadar güzelki herşeyi ben yaşamışım gibi hissettim

misacım sende bizim burçak gibisin :))))))
acele etme tadını çıkar 4. kitabın çıkmasına daha çok var

göksenin selamlar, yazar ilişkileri anlatmakta gerçekten çok başarılı, ayrılıyorlar kendimiz ayrılmış gibi oluyoruz, barışıyorlar seviniyoruz :)

ama filmini izlemedim ben cokta tavsiye etmediler. zaten kitabını okudugum hiçbir filmi izlemiyorum büyüyü bozuolar ama yani edward bu kadar iyi tasvir edilir şıp diyede oturmuş. birde böyle heryer kirli saçlarıyla çıkmasa dergye verdigi pozları görüdünüzmümirmirmirmir

kocam vampir olsun istiyorum :roflol:

kitap süper ya bayıldım..daha 1 okuyom..diğer kitaplarıda hemen alıcam..

2.sinde de herhalde kocam kurt adam olsun isticemm :roflol:

ne kadar çok okuyan varmış kkda :))))
iyiki bu bölüme taşınmışız kaydirigubbakcemile5

ama filmini izlemedim ben cokta tavsiye etmediler. zaten kitabını okudugum hiçbir filmi izlemiyorum büyüyü bozuolar ama yani edward bu kadar iyi tasvir edilir şıp diyede oturmuş. birde böyle heryer kirli saçlarıyla çıkmasa dergye verdigi pozları görüdünüzmümirmirmirmir

kız sus öle deme kaydirigubbakcemile3

smile.gif
tender.gif
ask.gif
kalp.gif

2280a696tp3.jpg

valla ikisinin de fanatiği bulunuyor elimizde :teytey:

biyoloji dersinde ışıklar kapanıp filim izlensin istiyorumm :asigim:

bana biri arabayla çarpmaya çalışsın istiyorum

nasıl olsa edward beni kurtarıcak...:asigim:

ulan kitap neler ettin bize:roflol: :roflol: :roflol:

biyoloji dersinde ışıklar kapanıp filim izlensin istiyorumm :asigim: