• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hatta devamı olabılen bir gercek
normal003lqr.jpg

Ben filme bayıldım.Tam 3 kere izledim Vampir filmlerini zaten severim ama duygusallığıda ekleyince tam yerine oturtmuşlar.Bu ara vampir dizileride arttı true bludda bu havada sadece biraz fala cinsel içerikli bunu seven onuda sevebilir.

evet canım izleme sansım olmustu o daha buyuk yaşlar icin haklısın.bundaki masumiyet bizi cekiyor sanırım

ay yarabbim bu fotolar kabus gibiiiiiiiii
çirkin ördek yavrusu rob:))))) taylorın yaşlarında olduğunu düşünürsek
taylor robın yaşına gelince nasıl bir fıstık olacağını hayal bile edemiyorum

kızlarrrr,ben de geldimmmhihoyyyt
ya filmi izleyeli 2 gün oldu hiç aklımdan çıkmıyo delirmek üzereyim,sürekli güzel sahneleri açıp izliyorum,sapıttım kafamçokkarıştı
ben de bende mi bi tuhaflık var diyodum ama sizleri görünce biraz rahatladım..
kitaplara da en kısa zamanda başlıcam inş...yorumlarınızın hepsini okumak istedim,o kadar güzel yazmışsınız ki ama kitaplardan bi şey duyarım da heyecanı kaçar diye korka korka okudum:utangac: denk geldiğim sayfalarda direkt atladım sonraki sayfayakaydirigubbakcemile3

03u.jpg
ay Yarabbim bu cocuk kucukken daha maymun olacagı belliymiş..baksanıza kızlar Taylorın haline !
83286592.jpg

90910962.jpg

ay yarabbim bu fotolar kabus gibiiiiiiiii
çirkin ördek yavrusu rob:))))) taylorın yaşlarında olduğunu düşünürsek
taylor robın yaşına gelince nasıl bir fıstık olacağını hayal bile edemiyorum
evet sorma.Jacobta buyudukce guzellisiyor.

kızlarrrr,ben de geldimmmhihoyyyt
ya filmi izleyeli 2 gün oldu hiç aklımdan çıkmıyo delirmek üzereyim,sürekli güzel sahneleri açıp izliyorum,sapıttım kafamçokkarıştı
ben de bende mi bi tuhaflık var diyodum ama sizleri görünce biraz rahatladım..
kitaplara da en kısa zamanda başlıcam inş...yorumlarınızın hepsini okumak istedim,o kadar güzel yazmışsınız ki ama kitaplardan bi şey duyarım da heyecanı kaçar diye korka korka okudum:utangac: denk geldiğim sayfalarda direkt atladım sonraki sayfayakaydirigubbakcemile3
ah canım hosgeldin sende!
biz burda deli olduk.ve cok guzel bir atmosfer oldu.burdaki kızlar sahaneler!
ama evet haklısın bircok spoiler oldu okuman lazım hemen acilen kaydirigubbakcemile5

evet sorma.Jacobta buyudukce guzellisiyor.

ah canım hosgeldin sende!
biz burda deli olduk.ve cok guzel bir atmosfer oldu.burdaki kızlar sahaneler!
ama evet haklısın bircok spoiler oldu okuman lazım hemen acilen kaydirigubbakcemile5

ewt zaten sizin muhabbete bayıldım benyerimseniben
ben de burdayım inş vaktim oldukça..

evet canım haberdar olanlar cogalsın.breaking dawn cekılsın.
ama ben sizlerle gıtmeyı cok ısterdım fılmlere

keşke istanbulda olsaydım...sizlerle izlemek çok başka olurdu kesinlikleeee
breaking dawn çekilir diye tahmin ediyorum bu çılgınlık her yerde var sanırım
az önce uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum
hatayda yaşıyor ve burda herkes çıldırmış durumda diyor :)
3 kitabı 3 günde bitirmiş o da breaking dawnı bekliyor :))))
gittikçe çoğalıyoruz süperrrr

gercekten mi...bir sey soyleyeyim..sanırım en az ıstanbul farkında bu olayın..

küçük şehirlerde böyle bir çılgınlık olmasına şaşırdım daha filmi bile çıkmamış halbuki :bbo:
istanbulda bile haftalarca gösterimde kalmıştır ama bu kadar tanıyan yok kitabı

evet canım ya haklısın..bende ilk filmi bile yokken okuyordum.ikicini kitabı amazondan mı alsam dıyordum..kimsenin haberi yoktu..hala daha yok benim cevremde soyle haberdar.olsalar bile haberdar kucumsuyorlar.

Back
X