Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay uzgunum ama gercek..hemde cok kotu ve acı bır gercek !lütfen bunun fotomontaj olduğunu söyleeeeeee :1shok: :tomato:
evet sorma.Jacobta buyudukce guzellisiyor.ay yarabbim bu fotolar kabus gibiiiiiiiii
çirkin ördek yavrusu rob:))))) taylorın yaşlarında olduğunu düşünürsek
taylor robın yaşına gelince nasıl bir fıstık olacağını hayal bile edemiyorum
ah canım hosgeldin sende!kızlarrrr,ben de geldimmmhihoyyyt
ya filmi izleyeli 2 gün oldu hiç aklımdan çıkmıyo delirmek üzereyim,sürekli güzel sahneleri açıp izliyorum,sapıttım kafamçokkarıştı
ben de bende mi bi tuhaflık var diyodum ama sizleri görünce biraz rahatladım..
kitaplara da en kısa zamanda başlıcam inş...yorumlarınızın hepsini okumak istedim,o kadar güzel yazmışsınız ki ama kitaplardan bi şey duyarım da heyecanı kaçar diye korka korka okudumdenk geldiğim sayfalarda direkt atladım sonraki sayfayakaydirigubbakcemile3
baileys bu sana tatlım!
![]()
bu çocuk da tatlı ya:jeyyar: gerçe robertciğimizin yerini tutamaz ama-tatlicadiarzu-
evet baileysde cok begeniyor.begenmekte haklıda..gercekten cok duzgun :hooray:baileys bu sana tatlım!
![]()
bu çocuk da tatlı ya:jeyyar: gerçe robertciğimizin yerini tutamaz ama-tatlicadiarzu-
evet sorma.Jacobta buyudukce guzellisiyor.
ah canım hosgeldin sende!
biz burda deli olduk.ve cok guzel bir atmosfer oldu.burdaki kızlar sahaneler!
ama evet haklısın bircok spoiler oldu okuman lazım hemen acilen kaydirigubbakcemile5