• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kirli sac bukadarmı yakışır bi insana:delphin:
kamyonet bile alasım geldi babamla bi evde yaşayasım ona fırında yemek pişresim ahh ahh

bende varım:delphin:

kirli sac bukadarmı yakışır bi insana:delphin:
kamyonet bile alasım geldi babamla bi evde yaşayasım ona fırında yemek pişresim ahh ahh

bende varım:delphin:
ah canımmm.ilk hallerim geldi aklıma.ama kotu haber gecmiyor balım..hep boyle kalacakkkkkkkkk.gel sende gell.hepberaber yapalımm şu işiiiiiiiiiiiiii :içelim:

beyaz atlı prens yerine gümüş volvolu wampiri tercih ederim diyede bişe okumuştum biyerde öle cokki hayran bende katılıorum bu vecizeye :1closedeyes:

kızlar ben iş yerinden fragman fln izliyemiyom göksenin e dedim ki güzel sahneleri resim çek at bana..

bi esim attı azdaha bayılıyodumm (bayılan smiley)

adsiz41990.jpg

şuna bak yaa:asigim:

göksenin bu arada açtıın sayfalara bakıyom da hep edward..bende senin gibi..

bu roman bize çok işler etti :roflol:

göksen canım abdullah beye selamımızı ılet :)))) burda bir suru deli fanatik var de :))))
ay ne tatlısın ya cok guldum vallahi :))) neslide bize katılsın oyle msnde bos durmasın.daha kalabalık olalım ama dimi yaniiiiiii kaydirigubbakcemile5

göksen canım abdullah beye selamımızı ılet :)))) burda bir suru deli fanatik var de :))))
ay ne tatlısın ya cok guldum vallahi :))) neslide bize katılsın oyle msnde bos durmasın.daha kalabalık olalım ama dimi yaniiiiiii kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol:

248 gun var tucem cok degil :1no2:
su haberide tekrar soylemeden gecemeycegim vallahi uzgunum kızlarrr..megan fox ve roberttttttttttttt
life-style-weekly-03-23-09.jpg

zevkine tüpüreim edwarddd...akla ziyan fotoları var bu kızın net.te ya...hiç yakıştıramadım robert a:1no2:
ve çok yaşlı gösterio bence..cık , hiç olmamış...

canım valal bizde vizyona girişi 20 kasım 2009 gorunuyor ama bence Aralıkı bulur

zevkine tüpüreim edwarddd...akla ziyan fotoları var bu kızın net.te ya...hiç yakıştıramadım robert a:1no2:
ve çok yaşlı gösterio bence..cık , hiç olmamış...
ay guzel kadın be canım.hem zaten cokda ciddi degildir..
megan_fox_close_up.jpg

en son Paris pesindeydi ondan iyi olduguna eminim kaydirigubbakcemile5

Back
X