Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sifresi ya?
günaydın bizim takım :) bella'nın ninnisinden ben de isterim lülülülülülü
gunaydın tatlım :)
ninni aksama şimdi edwardı gunaydını selam olsun sanaaaaaaaaaa :teytey:
bende Jacobda isterim amaherkese edwardlı günler o zaman kaydirigubbakcemile5
bende Jacobda isterim ama
:teytey:
Ah canım insna utanıyor vallahi cocuk 16 sında.bende papagan gibi hep aynı seyi soyluyorum :1hug:evet jacob senin gibi gözüküyor zaten cokacimcoook
Ah canım insna utanıyor vallahi cocuk 16 sında.bende papagan gibi hep aynı seyi soyluyorum :1hug:[/QUOT
şu topiği baştan okusak utanacak daha çoookkk şeyler söyledik valla, yine olsa yine yaparım :lepi:
valla dusundum tasındım karar verdim.utanmaktan vazgectim.dun benimki ile teknosanın onunce gecıyoruz.tv lerde beyonce konseri var.kadın zaten yarı cıplak.gelmis bana bu dvd bende var cok iiyidi diyor.eh ben bundan sonra her sekilde twilightıda jacobida konsuurumAh canım insna utanıyor vallahi cocuk 16 sında.bende papagan gibi hep aynı seyi soyluyorum :1hug:[/QUOT
şu topiği baştan okusak utanacak daha çoookkk şeyler söyledik valla, yine olsa yine yaparım :lepi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olma canım pişman bende olmyacagim kaydirigubbakcemile5
tamamdır, güzel olmuş, bu arada mesajım silinmiş edwarda bakakalıyorum demiştim :):)
bu cocuk Edwardken daha iyi bencede..kahve rengi gozle daha cool dimi ?