- 19 Aralık 2009
- 1.297
- 16
alacakaranlık bugün kızlar hadi tekrar izleyelim eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile2
şu anda hala devam etmekte:gitme: ama edwardımı mundar etmışler resmen nasıl bir dublaj yapmışlar ya:mymeka::mymeka::mymeka:
nirde o krızmatık ingiliz aksanlı edward:asigim: nerde bu sifon sesli yaratık akannehir
sifon sesli yaratık hee kaydirigubbakcemile3
ay evet dublaj felaketti belki de biz orijinal haline alıştığımız için acayip tuhaf geldi fazla izleyemedim açıkçası:sinifsinif:
seni çok öslemişim datlumsifon sesli yaratık hee kaydirigubbakcemile3
ay evet dublaj felaketti belki de biz orijinal haline alıştığımız için acayip tuhaf geldi fazla izleyemedim açıkçası:sinifsinif:
boş ver boşuna sinir olcaktın olumunekankayizsmileama ama bn size dedim bn izleyemedim :gitme:
sırf gülmek için izleyecektim
canım kitaptan uyarlama bir film daha doğrusu seri 2 ve 3 var hatta yakında 4 ve 5 çekecekler şakkıdıarkadaşlar akşam izledim çok hoş bir filmdi beni azcık bilgilendirin bakiim sayfalar dolusu ne yazdınız böyle film hakkında kitabıdamı var nedir?yada ikincisi üçüncüsümü var dizimi bu?
canım kitaptan uyarlama bir film daha doğrusu seri 2 ve 3 var hatta yakında 4 ve 5 çekecekler şakkıdı
bizim yazdıklarımıza gelince film,kitap,karkterler vs hakkında yazdıklarımız:jeyyar::jeyyar::jeyyar: (ah bu form sayfaları nelere şahit olmadıki:roflol: )
kızlar buda benim twilight'ım :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
lan ezbuz senn elma nie yeşermiş
:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden