Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar suna cok guldum baksanızzzzzzzzzzzaaa naniknanik
buda baska film afişi :)))))))))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
komedi ya ama dogru.adam beklıyordu hayatının askını zaten 17 sınde vampir oldu :))) dogru tespit !

yaaaa nasıl bişi bu yaa sen kimseyi beğenme 107 yıldır sonra git bi görüşte bi özelliği olmayan bi kıza tutul yaaaaaa.bu bellanın balı nerde satılıo acaba:=))))

edward bella'ya yatağın avantajlarını gösteriyordu kitapta bir ara, çok güldüm o kısımda ya, gıcık şey :)

yaaaa nasıl bişi bu yaa sen kimseyi beğenme 107 yıldır sonra git bi görüşte bi özelliği olmayan bi kıza tutul yaaaaaa.bu bellanın balı nerde satılıo acaba:=))))
ya işte embasil olmakta bir erdem.sen olabiliyormusun yok :)))))

edward bella'ya yatağın avantajlarını gösteriyordu kitapta bir ara, çok güldüm o kısımda ya, gıcık şey :)
kızda ezik falan ama masallahı var bazı konularda :)))

ya işte embasil olmakta bir erdem.sen olabiliyormusun yok :)))))

kızda ezik falan ama masallahı var bazı konularda :)))

ya bi de öyle deniyim dedim ama bizimki edward olmayınca olmadı canım....

ezik falan diil o numara yapıo kaptı edwardı tabi bilio bırakmıcak onu..işini bilio

ya bi de öyle deniyim dedim ama bizimki edward olmayınca olmadı canım....

ezik falan diil o numara yapıo kaptı edwardı tabi bilio bırakmıcak onu..işini bilio
ilk once oyle basladı cıddı ama ..midnight sun da hep korumak istiyordu.hatta ilk once kendimden korumam gerek.ben ona koruyucu olacak son kisiyim diyordu..

zaten kız için bir de düz duvar oynatacaklar filmde neredeyse :hooray:
Allah iyiligini versin emi .ay ilk once anlamadım bön bön baktım sonra jeton düştü.Bulent Ersoy gibi bir gevrek kahkaha attım ki sorma annem kostu yan odadan :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…