ooooooooooo hihoyyyt
biliyorum tatlım bilmem mi...yaaa kuzum size verebileyim diyeee zaten.....
bizi çok tatlı sahneler bekliyor sanki kaydirigubbakcemile5komedi ya ama dogru.adam beklıyordu hayatının askını zaten 17 sınde vampir oldu :))) dogru tespit !
ya işte embasil olmakta bir erdem.sen olabiliyormusun yok :)))))yaaaa nasıl bişi bu yaa sen kimseyi beğenme 107 yıldır sonra git bi görüşte bi özelliği olmayan bi kıza tutul yaaaaaa.bu bellanın balı nerde satılıo acaba:=))))
kızda ezik falan ama masallahı var bazı konularda :)))edward bella'ya yatağın avantajlarını gösteriyordu kitapta bir ara, çok güldüm o kısımda ya, gıcık şey :)
ya işte embasil olmakta bir erdem.sen olabiliyormusun yok :)))))
kızda ezik falan ama masallahı var bazı konularda :)))
ya işte embasil olmakta bir erdem.sen olabiliyormusun yok :)))))
kızda ezik falan ama masallahı var bazı konularda :)))
ilk once oyle basladı cıddı ama ..midnight sun da hep korumak istiyordu.hatta ilk once kendimden korumam gerek.ben ona koruyucu olacak son kisiyim diyordu..ya bi de öyle deniyim dedim ama bizimki edward olmayınca olmadı canım....
ezik falan diil o numara yapıo kaptı edwardı tabi bilio bırakmıcak onu..işini bilio
Allah iyiligini versin emi .ay ilk once anlamadım bön bön baktım sonra jeton düştü.Bulent Ersoy gibi bir gevrek kahkaha attım ki sorma annem kostu yan odadan :roflol: :roflol: :roflol:zaten kız için bir de düz duvar oynatacaklar filmde neredeyse :hooray:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenAllah iyiligini versin emi .ay ilk once anlamadım bön bön baktım sonra jeton düştü.Bulent Ersoy gibi bir gevrek kahkaha attım ki sorma annem kostu yan odadan :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?