ya ben afişler arasından bır bunu sevemedim.baskasının vucuduna monte etmişler kafayı.Robertin vucudu boyle degil,ben biliyorum yani,herkes yani tek ben degil :roflol:
BU AYAKKABILARDAN İSTİYORUM YAAAAAAAAA.....
evet belli oldugu nerde oldugun :) bende diyorum nerde bu kızzzz :)))kızlaaaar doldurmuşsunuz sayfaları :)))))))
bende twilightı izledim yeniden :))))))
yeniayda edward bence çok olur çünkü bella ve edwardın birlikte geçirdikleri yaz dönemi var
twilight ta sadece yaz başına kadarki sahneler var yazın neler yaptıklarını bellanın düşlerinden izleriz artık
jacobı çıplak izliycez bol bol :) daliahın en sevdiği sahneler bunlar olacak kuşkusuz kaydirigubbakcemile3
ve cok dogal kızılderililer gibi :asigim:çok şirin yaa canım benimmmmmm Şeniz
mom miiii hayır hayır cok gencimmmmm..yerseniz tabiii :teytey: :dance:
canım hosgeldin..hepsi fanmade ne yazıkkı.bir gercekligi yok.film daha henuz cekilmeye baslandı..5 filminde bir sürü fragmanı var youtube'da kızlar, hatta 3. film bomba kaydirigubbakcemile3 2. filmde Edward'la yaşadıklarını hatırlıyor Bella fragmandan anladığım kadarıyla, Bella perişandı ama :çok üzgünüm:
Not: Twilight'ın kitabını aldım sonunda :sm_cool:
evet ya almıslar birinin vucudunu...:1no2:o ayakkabıdan acilen ben de istiyorum
daliah ben de amanın edwarda bakın diye atladım hemen afişe, demek montajmış CADIARZU
:teytey: hay Allahım dikkat et bak 249 gun sonra dusuyorsan dus saglam cık Aralıga kadar :teselli:AYYY KIZLAR BUNA GÜLERKEN KOLTUKTAN DÜŞTÜM HEEEEEE...
5 filminde bir sürü fragmanı var youtube'da kızlar, hatta 3. film bomba kaydirigubbakcemile3 2. filmde Edward'la yaşadıklarını hatırlıyor Bella fragmandan anladığım kadarıyla, Bella perişandı ama :çok üzgünüm:
Not: Twilight'ın kitabını aldım sonunda :sm_cool:
AY BUNLARI KİM YAPMIŞ ACABA COK GÜLDÜM....
bellayla edward ayrılıyor tatlım 2.filmde :a015:
süper!! hemen başla okumaya bakalım kaç günde bitireceksin :)
yada kaç saat mi demeliydim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?