kızlar bugun itibariyle 249 gun kaldı kaydirigubbakcemile3
8.5 aycıkkk:1no2:
bekle bekle nereye kadar yaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun itibariyle 249 gun kaldı kaydirigubbakcemile3
ben de edward az olcak diye üzülüom...bi de ayrılık sahnesinde umarım hıçkırıklara tutulmam.....
ayrılık sahnesinde ben kesin iki damla yaş dokerim caktırmadan..ama bence bellanın edwardı andıgı kısımlarda yine edwardı gosterirler.Araya hatırlamalar falan sokarlar cunku cok hayranı var.O riski göze alamazlar gibime geliyor...
Jacobi yakında evlatlık edinecegim zaten kimse sevmiyor :1no2:
edwardsız bence hayatta gecirmezler bence..her 15 dkda bir edwardın sılueti cıkar.bellaya yapma bella dur bella atlama bella adama yaklasma bella der der durur senağlama
Jacobi yakında evlatlık edinecegim zaten kimse sevmiyor :1no2:
edwardsız bence hayatta gecirmezler bence..her 15 dkda bir edwardın sılueti cıkar.bellaya yapma bella dur bella atlama bella adama yaklasma bella der der durur senağlama
nasıl bir kata oluyor burçak? amaaannn biz seni repsiz de seviyoz gerçiii :):)
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yani cnm mesela daliah ya vercem ama önce baskalarına vermelisiniz fln yazıo baskasına da veriom ama gene aynı yazı cıkıo anlamadım gitti
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evet..ay hem cok romantik olacak bu filmi hemde cok seksidaliah çok doğru, kesin uyarıp duracak bellayı edward, bir de büyük olasılıkla twilighttan sahneler hatırlayacak bella :)
yani cnm mesela daliah ya vercem ama önce baskalarına vermelisiniz fln yazıo baskasına da veriom ama gene aynı yazı cıkıo anlamadım gitti
ooooooooooo hihoyyythmmm o zmn dağıtayım herkese......