• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

valla Aralıga kadar işte kaydirigubbakcemile3
bence yeni ay ın yonetmeni daha iyi oldugu icin bu film daha gzuel olacak.
Jacob in şu iri yarı tshitsiz hallerini cok merak ediyorum :utangac:

ben de edward az olcak diye üzülüom...bi de ayrılık sahnesinde umarım hıçkırıklara tutulmam.....

ayrılık sahnesinde ben kesin iki damla yaş dokerim caktırmadan..ama bence bellanın edwardı andıgı kısımlarda yine edwardı gosterirler.Araya hatırlamalar falan sokarlar cunku cok hayranı var.O riski göze alamazlar gibime geliyor...

ayrılık sahnesinde ben kesin iki damla yaş dokerim caktırmadan..ama bence bellanın edwardı andıgı kısımlarda yine edwardı gosterirler.Araya hatırlamalar falan sokarlar cunku cok hayranı var.O riski göze alamazlar gibime geliyor...

ayyyy evt ya göstersinler yaaa yoksa sıkılırım ben filmden hep jacob hep jacob olmaz ki.tamam senin hatrın için taylor ı seviom da jacob ı bi türlü sevemedim:utangac:

nikiler gidince ben de daha bir sevdim resmi kızlaaarrr :) BaiLeyS biraz rep dağıtayım yeticem sana kaydirigubbakcemile

Jacobi yakında evlatlık edinecegim zaten kimse sevmiyor :1no2:
edwardsız bence hayatta gecirmezler bence..her 15 dkda bir edwardın sılueti cıkar.bellaya yapma bella dur bella atlama bella adama yaklasma bella der der durur senağlama

edwardsız bence hayatta gecirmezler bence..her 15 dkda bir edwardın sılueti cıkar.bellaya yapma bella dur bella atlama bella adama yaklasma bella der der durur senağlama

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

daliah çok doğru, kesin uyarıp duracak bellayı edward, bir de büyük olasılıkla twilighttan sahneler hatırlayacak bella :)

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hımm kaydirigubbakcemile5
daliah çok doğru, kesin uyarıp duracak bellayı edward, bir de büyük olasılıkla twilighttan sahneler hatırlayacak bella :)
evet..ay hem cok romantik olacak bu filmi hemde cok seksi :utangac:

yani cnm mesela daliah ya vercem ama önce baskalarına vermelisiniz fln yazıo baskasına da veriom ama gene aynı yazı cıkıo anlamadım gitti

kaydirigubbakcemile5

geçmez bu zaman kızlar, nolacak bizim halimiz böyle :)

ben eclipse'de edwardın jacob'a bellayı ısıtması için izin verdiği çadır sahnesine bittim, bu ne özveri tanrım senağlama

Back
X