Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıkı fılm olması resmilesti coktan canım breaking dawn ın
Merhaba arkadaşlar, benim bu filmle ilgili aklıma takılan çok önemli bir nokta var ve size sormak istiyorum. Eğer fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bella, Jacob'a yumruk atınca eli adeta kayaya çarpmış gibi küt etti ve kırıldı! Jacob hiçbir şey hissetmedi bile. Oysa ki 2. film New Moon'da Bella, Paul'e ŞAKKK diye tokadı yapıştırmıştı! O zaman neden eli kırılmadı ki? Ve Paul, tokadın acısını neden hissetti?
Film zaten çelişkilerle dolu ama özellikle bu sahnede çok bariz bir mantık hatası olmuş gibime geldi. Sizce?
ben öyle, çok beğendim tutulmayı :asigim:ezbuzum tüm çiçekler sana a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. (baiylsemede)
annem yastayız die tv açtırmıyor evde
ama bn şuan pcden
eclipseyi izliyorum :lepi:
40 defa izlesem doymam
Şu sıralar vampilerle ilgili diziler ve filmler oldukça revaşda. Son zamanlarda piyasadaki bu artıştan komedi film sektörü de payını almaya çalışıyor. Fragmanda izlediğim kadarıyla genel olarak The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi)’ya değinmişler belki bir sahnede True Blood gördüm sanırım. Vampires Suck filmi 18 Ağustos’ta vizyona giriyor.
ALACAKARANLIK serisi ile dalga gecen bir film doğruyu söylemek gerekirse komik olmuş:roflol::roflol::roflol:özellikle jezzin bellayı yeme sahnesi kaydirigubbakcemile3leydi gag ve kurtların dansı süperdi :roflol::hulya:
[dailymotion]xdydzs_vampires-suck-trailer-bande-annonce_shortfilms#from=embed[/dailymotion]
ben öyle, çok beğendim tutulmayı :asigim:
hayırdır yas derken :uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/376478-azra-silanin-teyzesi-vefat-etti.html
hayat devam ediyor...senağlama
ay ezbuz imsana bittim yaaaa harika
birde sinemada 8-9 yaşlarında 3-4 tane çocuk gördüm.bellayla edward öpüşürkenn ayy oyy ne güzelş felan dedyip durdular.b-önümüzdelerdi.hatta birisi diğerine dedikii kemal seni böyle öptümm??kemal de diğerinin sevgilisymişş.adamlar satış yapmak için.içeri giren çocukalra göz yummuşlarr.yuhh diyorumm.kınıyorum afm sinemala çalışanlarınıı :))