Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

sonunda izledim tutulmayı açıkcası beni pek tatmin etmedi yeni ay bile daha hoştu bence biraz daha action olsa daha iyi olurdu
alacakaranlıkla dalga geçen biri beni ısırdı filminide izledim ama oda pek başarılı değil sadece fragmanındaki sahneleri güzel
bu bayram izlediğim hiç bi filim tatmin etmedi beni:umursamaz:mafoldumben

kızlar 18 eylülde yayınlanmadı alacakaranlık
bu sefer kesin ve kesin olmak şartıyla
2 ekim 22:15 de
bilginize

alacakaranlık bugün kızlar hadi tekrar izleyelim eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile2

alacakaranlık bugün kızlar hadi tekrar izleyelim eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile2

şu anda hala devam etmekte:gitme: ama edwardımı mundar etmışler resmen nasıl bir dublaj yapmışlar ya:mymeka::mymeka::mymeka:
nirde o krızmatık ingiliz aksanlı edward:asigim: nerde bu sifon sesli yaratık akannehir

şu anda hala devam etmekte:gitme: ama edwardımı mundar etmışler resmen nasıl bir dublaj yapmışlar ya:mymeka::mymeka::mymeka:
nirde o krızmatık ingiliz aksanlı edward:asigim: nerde bu sifon sesli yaratık akannehir

sifon sesli yaratık hee kaydirigubbakcemile3

ay evet dublaj felaketti belki de biz orijinal haline alıştığımız için acayip tuhaf geldi fazla izleyemedim açıkçası:sinifsinif:

ay evet dublaj felaketti belki de biz orijinal haline alıştığımız için acayip tuhaf geldi fazla izleyemedim açıkçası:sinifsinif:

aynen yaa hiç izleyemedim sadece sevdiğim bikaç sahneye baktım o kadar
dublajlar berbattı
hele kalınlar olayı çok güldürdü beni ya..kaydirigubbakcemile3 cullen'i kalın diye çevirmişler
bela, karla(edwardın babası carlisle'ın türkçe versiyonu)kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar akşam izledim çok hoş bir filmdi beni azcık bilgilendirin bakiim sayfalar dolusu ne yazdınız böyle film hakkında kitabıdamı var nedir?yada ikincisi üçüncüsümü var dizimi bu?

seni çok öslemişim datlum:nazar:

bende fazla izlemedim, yüreğim dayanmadı fazlasına zatensempatiksalakcinni

ama ama bn size dedim bn izleyemedim :gitme:
sırf gülmek için izleyecektim :KK1:
boş ver boşuna sinir olcaktın olumunekankayizsmile
arkadaşlar akşam izledim çok hoş bir filmdi beni azcık bilgilendirin bakiim sayfalar dolusu ne yazdınız böyle film hakkında kitabıdamı var nedir?yada ikincisi üçüncüsümü var dizimi bu?
canım kitaptan uyarlama bir film daha doğrusu seri 2 ve 3 var hatta yakında 4 ve 5 çekecekler şakkıdı
bizim yazdıklarımıza gelince film,kitap,karkterler vs hakkında yazdıklarımız:jeyyar::jeyyar::jeyyar: (ah bu form sayfaları nelere şahit olmadıki:roflol: )

canım kitaptan uyarlama bir film daha doğrusu seri 2 ve 3 var hatta yakında 4 ve 5 çekecekler şakkıdı
bizim yazdıklarımıza gelince film,kitap,karkterler vs hakkında yazdıklarımız:jeyyar::jeyyar::jeyyar: (ah bu form sayfaları nelere şahit olmadıki:roflol: )
[/QUOTE]

anladım canım, geçen akşam fox ta yayınlanan 1.film o zaman...ikincisi sinemaya geldimi yada internetten nereden izleyebilirim..?

anladım canım, geçen akşam fox ta yayınlanan 1.film o zaman...ikincisi sinemaya geldimi yada internetten nereden izleyebilirim..?[/QUOTE]

3. filme kadar nette bulabilirsin ama 4. daha çekilmedişakkıdı

kızlar buda benim twilight'ım :roflol::roflol::roflol:

1991.jpg

ayyhhh döndüm artıkın.. çok boşlamıştım burayı yaw.. uzun bir tatile çıktık da edfırtımlanlülülülülülü

X