- 5 Mart 2010
- 5.275
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azracım ben begenmedım...ben daha kalıtelı bır yapım ıstıorum..sanırım harry potter serısınden sonra benım çıtam bayagı yukseldi..ben anladım kı benı kıtapla dısında hic bir filmi tatmin etmeyecek..
ben cheesecake ıstıorum sankı bunlar elıme eti tutku verıor :)))))))))
sonunda izledim :1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:2 seansa girdim :roflol::roflol:( kızlar çok isterdim hep beraber izlmeyeyi :gitme: o zaman daha keyifli olurdu inşallah şafak vaktini beraber izleriz neyse hepimiz izledikten sonra bol bol kritik yaparız:jeyyar::jeyyar: )
Filme gelicek olursak çok beğendim .ilk defa edward karakteri kitapla aynıydı. kitabı okurken hayal ettiğim edward vardı tutulmada şakalar,acı çekmeler ,kıskanclıkları ( edward Şeniz)opuyorumnanaktan kristan da güzel oynamış ve meruğu belli olmuyor resimlerde çok sırıtıyordu ama filmde doğla gözüküyor hiç bir zaman kitaptan uyarlama filmler kitabın yerini tutumaz
ama ben şu ana kadarki filmler içinde en çok tutulmayı beğendim (bakalım şafak vakti nasıl olcak )filmde en sinir olduğum yer tabiki bellanın jacob öpmesi :mymeka::mymeka:geri zekalı gül gibi edfırt varken ne öpersin iti :mymeka:
oof kızlar 1. günü izleyim diyordum ama olmadı =( yrna yer ayırtırdık :asigim: nette yorumlara baktımda pek iç acıcı degil neyse şimdiden ön yargılı davranmayım yrna izledikten sonra yorumlarımı paylaşırım
:lepi::lepi::lepi::lepi:
bu sefer hissettim aşkı yaaa
inanın edfrt ve bella yatakta öpüşrüken ahhh ahhh içim gitti eridi bitti
nese yazmayım daha
ama jacob bellayı öperkeeen heeeeeeeeeeeç birşey hisstemedimkötükedihüso
zemuszemuszemuszemus
kızlar herkes youtube girebiliyor degil mi ?
aaaay bu çadır sahneside çok hoştu helede edward ile jaboc konuşması =)))))))))