Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya kızlar farkettınız mı Rob un yanında fazla duran onun mimiklerini aynen kapıyor,bakar mısınız Remember Me deki rol arkadasına

delikafadulden evt
ahh bn onla olsam nelerini kapmamki:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

Ben ilkönce(ilk film) filmini izledim dedim pek beğenmedim sonra kitaplarını okudum zaten 2. kitapta ağlamaktan harap oldum,sonra flmi izledim süpeeer.Ben kitaplarının okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum (pek kitap okumayan biri olaraktan :kedi:).Kitapta br insan bu kadar güzel mi anlatır hikayeyi...

4. filmi nasıl çekeceklerini o kadar merak ediyorum ki özellikle yeni gelen bir karakteri :)

valla canım ıkı bolum olacak orası kesın ve senaryo yazarı da tutku kelimesi bu filmin anahtar kelimesi olacak demiş

bu arada o 3 filmdeki halleri karşılaştırılmış ya, bence 2. filmde en güzeller ed olsun bella olsun. jacob ilk filmde batıktı zaten 2 ve 3te güzel ama bella ve edi 2de daha çok beğendim tip olarak

bu arada o 3 filmdeki halleri karşılaştırılmış ya, bence 2. filmde en güzeller ed olsun bella olsun. jacob ilk filmde batıktı zaten 2 ve 3te güzel ama bella ve edi 2de daha çok beğendim tip olarak

:roflol:bende jac i ik filimde tarif edecek kelime arıyor bulamıyordum
batık haa süperr :roflol:

edward aşkımsın haYAlimdeki erkeksin ahhh ahhh öylesi bulmaz bizi

donut yok mu yeni bişeyler

Allah izin verirse oğlum olacak göbek adıda "EJ" tabii kimse bilmicek benden başka yoksa herkes kaçık mısın sen? der aklinialirimsmile (4. kitabı okuyanlar bilirler "EJ")

Ayyy şimdi baktımda Edwardın ilk filmdeki hali bir başkaydı yaaaa..
Ama sıralama yapmam gerekirse bu filmde daha iyi ve bu durumda önce ilk filmdeki hali 1,3 ve en son 2...

Son fotolar bende çıkmadı donutçum balmumu fotosu

Bella'da gittikçe baygın bakmaya başlamış galiba..

Jake'de kedine güven gittikçe artmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…