Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

inamıyorumm sana :1shok::1shok:
düzeleceğini mi düşünüyorsun günün birinde
ben hiçç sanmıyorumm :1no2::1no2:

inamıyorumm sana :1shok::1shok:
düzeleceğini mi düşünüyorsun günün birinde
ben hiçç sanmıyorumm :1no2::1no2:

:roflol::roflol:

çok güzel moral verdin şekerim boşver böyle olmakta güzel düzelmeyeyim hiçkaydirigubbakcemile2

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile hala daha izlemedinmi sennn? ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

didsim daha izlemedinmi sen akannehir

eywah eywah didsim ne zaman izlemeyi düşünüyorsun,hadi ama artık alsanaalsanasmile

Dövseydiniz :tomato: Valla sinemaya gitmek istemiyorum, internetten izlicem ama düzgünü yok hala bilmiyorumkismile İzlemiş olsam hiç dururmuydu çenem boshayallersmile Aşkolsun tanımamışınız beni :dilcikar: :smiley-cool:

amann azarm sılamm çalışıyorum hiçç vaktimm yok kızzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oy cnm allah kolaylık vere

didsim yaa nasıl duruyorsun izlemeden ohaoldumsmile
bn sahne sahne ezberledim walla:lepi:
hadi izlede gel tartışalım:gitme:

ne zamandır yoktum kızlar, hepinizi çok özledim, bu arada didsim gel bir sarılayım sana kaydirigubbakcemile3

arada geliyorlar bana canım bilmiyorumkismile, girmeyeyim dedim ama baktım çok özlüyorum sizi, geri geldim kaydirigubbakcemile3

pek değişiklik yok sanki?

herşey bıraktığın gibi :hulya: gir tabi bırakma bizi zaten şurda kaç kişi kaldık olumunekankayizsmile

didsim sen de izle artık nasıl dayanıyorsun:umursamaz: senin düşüncelerini de merak ediyoruz:1hug:

azram eclipse son kaç gün bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…