evet aynen bende öyle bi de çocuk gibi edward bella posterleri var duvarımda ki en son lisedeyken posterler asardım
zaten odama girenler şaşırıyor bunlar ne böyle diye ay manyağım ben ne zaman düzelicem acaba akannehir
inamıyorumm sana :1shok::1shok:
düzeleceğini mi düşünüyorsun günün birinde
ben hiçç sanmıyorumm :1no2::1no2:
:roflol::roflol:
çok güzel moral verdin şekerim boşver böyle olmakta güzel düzelmeyeyim hiçkaydirigubbakcemile2
huhhu ay kimsecikler yok:hulya:
nasılsınbayanssulusmile
gülçinmopuyorumnanaktan
nerelrdesiiinbilmiyorumkismile
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile hala daha izlemedinmi sennn? ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
didsim daha izlemedinmi sen akannehir
eywah eywah didsim ne zaman izlemeyi düşünüyorsun,hadi ama artık alsanaalsanasmile
oy cnm allah kolaylık vereamann azarm sılamm çalışıyorum hiçç vaktimm yok kızzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Dövseydiniz :tomato: Valla sinemaya gitmek istemiyorum, internetten izlicem ama düzgünü yok hala bilmiyorumkismile İzlemiş olsam hiç dururmuydu çenem boshayallersmile Aşkolsun tanımamışınız beni :dilcikar: :smiley-cool:
ne zamandır yoktum kızlar, hepinizi çok özledim, bu arada didsim gel bir sarılayım sana kaydirigubbakcemile3
tucem nerelerdesin yokluğun farkediliyor çok özledimmmm olumunekankayizsmile
arada geliyorlar bana canım bilmiyorumkismile, girmeyeyim dedim ama baktım çok özlüyorum sizi, geri geldim kaydirigubbakcemile3
pek değişiklik yok sanki?
Baileysim artık azram sayıyor demek eclipse'e doğru, burdayım ben de artık :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?