Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

safak-vakti-fan-5.jpg

safak-vakti-fan-4.jpg

safak-vakti-fan-3.jpg

safak-vakti-fan-2.jpg

bendee fanımmm :)) bende geldimmm vallaaa kitaplarını okuyunca filmleri sığ kalıyo hep diyorum ne var bu güzelim kitapları 2 saate sığdırcaz die uğraşmasalar şölee 3 saat uzunnnnnnn upuzzun filmler olsun :S bu arada s.m ye mektup yazmalı ve midnightsunu yazmaya zorlamamzı lazımmm :S baskı şartt :Dohaoldumsmile:dance:

bunu şekillendirenin bir kadın hissiyatı olduğunu unutma canım eğer bi erkek yazsaydı bukadar hisli bir edvırdın ortaya çıkacağını sanmıyorum :Dkaydirigubbakcemile3

ya film seyretmeyi sevmem aslınd ageçen bir arkadaşım sayesinde seyrettim ve halen etkisinden kurtulamıyorum.iki çocuk annesiyim 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım.ve genç kız gibi aşık oldum resmen ya.edwardın koruyuculuğu romantikliği mimikleri yüzünün solukluğu herşeyi ya herşeyi bambaşka.

ya doğrusun canımda adamda rolün hakkını vermiş fazlasıyla.nefes alışı bile bir ayrı.abo ben iyice kafayı yiyecem yaa.

ya doğrusun canımda adamda rolün hakkını vermiş fazlasıyla.nefes alışı bile bir ayrı.abo ben iyice kafayı yiyecem yaa.

aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
biz akıl hastanesinden bir koğuş ayırttık kendimize edward manyakları olarak
merak etme yalnız değilsin boshayallersmile

:roflol::roflol::roflol::roflol:

------------

New Moon'u hala izlemedim, cezalıyım, kayboluyorum :tomato:

ya film seyretmeyi sevmem aslınd ageçen bir arkadaşım sayesinde seyrettim ve halen etkisinden kurtulamıyorum.iki çocuk annesiyim 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım.ve genç kız gibi aşık oldum resmen ya.edwardın koruyuculuğu romantikliği mimikleri yüzünün solukluğu herşeyi ya herşeyi bambaşka.

biz o yollardan geçeli çook olduukaydirigubbakcemile4
şimdi sıyırma kısmımndayızmafoldumben

koğuşta benimde yerimi ayırmayı unutmayın sakınnn

Tünaydın kızlar,

enem enem ne haldeymiş bu kız
ben normalde beğenmiyordum ama bu haliyle çok güzel olmuş yahuu :kedi:

hoşgeldin canım :)
bende gördüm rüyamda edward ı inanamadım kendime kaydirigubbakcemile3
insan nasıl yerleştiriyor bilmiyorum ama bilinç altına girince oluyormuş işte
nişanlım duymasın kaydirigubbakcemile3

bende dvd leri izlemek istiyorum kızlaaar zemuszemus

hoşbuldum tatlım, sen çeyiz topiğinede takılıyormuydun :uhm:

bunu şekillendirenin bir kadın hissiyatı olduğunu unutma canım eğer bi erkek yazsaydı bukadar hisli bir edvırdın ortaya çıkacağını sanmıyorum :Dkaydirigubbakcemile3

çok haklısın :asigim:

bana sizden bulaştı bu topiği görmeseydim hiçç haberim yoktu.
sonra hemen dvdsini aldım izledim ve edwarda aşık oldum.
kitapları okumadım hatta daha almadım bile nette bulamadım.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

------------

New Moon'u hala izlemedim, cezalıyım, kayboluyorum :tomato:

eywah eywah didsim ne zaman izlemeyi düşünüyorsun,hadi ama artık alsanaalsanasmile

koğuşta benimde yerimi ayırmayı unutmayın sakınnn

tabi tabi hep birlikte olumunekankayizsmile

twilight, new moon filmlerimizi,posterlerimizi,kitaplarımızı alalım yanımıza öyle gidelim
bizi ancak orası paklar :kedi:

eywah eywah didsim ne zaman izlemeyi düşünüyorsun,hadi ama artık alsanaalsanasmile

tabi tabi hep birlikte olumunekankayizsmile

twilight, new moon filmlerimizi,posterlerimizi,kitaplarımızı alalım yanımıza öyle gidelim
bizi ancak orası paklar
:kedi:

yalnız o kadar şeyi yanımızda götürmek için kamyon tutmak lazımm kaydirigubbakcemile3

yalnız o kadar şeyi yanımızda götürmek için kamyon tutmak lazımm kaydirigubbakcemile3

haklısın wallakaydirigubbakcemile3
bizim edwarddan arınmamız için ömür boyu orda kalmamız lazım
hayatımda hiçbir şeye bu kadar takmamıştım normalde o kadar sıkılgan biriyimdir ki
twilight benim için bir rekor :asigim:

haklısın wallakaydirigubbakcemile3
bizim edwarddan arınmamız için ömür boyu orda kalmamız lazım
hayatımda hiçbir şeye bu kadar takmamıştım normalde o kadar sıkılgan biriyimdir ki
twilight benim için bir rekor :asigim:

al benden de o kadar twilight ı bilmiyorumda en az 50 kere izlemişimdir ki ben aynı şarkıyı bile 3 günden fazla dinlemem twilight şarkılarındansa hala bıkmadım
hele ki poster ve dergilerrrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı elimde o kadar çok dergi poster vb varki annem çıldırıyo -tatlicadiarzu-

al benden de o kadar twilight ı bilmiyorumda en az 50 kere izlemişimdir ki ben aynı şarkıyı bile 3 günden fazla dinlemem twilight şarkılarındansa hala bıkmadım
hele ki poster ve dergilerrrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı elimde o kadar çok dergi poster vb varki annem çıldırıyo -tatlicadiarzu-

evet aynen bende öyle bi de çocuk gibi edward bella posterleri var duvarımda ki en son lisedeyken posterler asardım
zaten odama girenler şaşırıyor bunlar ne böyle diye ay manyağım ben ne zaman düzelicem acaba akannehir

Back