Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

herşey bıraktığın gibi :hulya: gir tabi bırakma bizi zaten şurda kaç kişi kaldık olumunekankayizsmile

didsim sen de izle artık nasıl dayanıyorsun:umursamaz: senin düşüncelerini de merak ediyoruz:1hug:

azram eclipse son kaç gün bayanssulusmile

Baileysim artık azram sayıyor demek eclipse'e doğru, burdayım ben de artık :kedi:

gitme bi yere sakın opuyorumnanaktan azram bizim takvimimiz oldu valla bayanssulusmile

hmn söyleyim kızlar:lepi:
son 163 az kaldı azakannehir
tucem nerdesin bakem senalsanaalsanasmile

hmn söyleyim kızlar:lepi:
son 163 az kaldı azakannehir
tucem nerdesin bakem senalsanaalsanasmile

azmı kaldı ?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ewt tucem ya nerelerdesin mafoldumbenmafoldumben

bu arada kızlar bu gece rüyamda etfırtı gördüm tabi rob halinde idi :asigim:eşimle beraber tam arabaya bindiyimiz sırada ed bana bir bakıyoki biraz uzakta duruyo tabi bende kendi kendime diyorum oğlum ben senin için neler yazdım çizdim sende dur dur tam kocam yanımdayken bana kur yap olacak işmi bu diyorum sonra arabaya binip gidiyoruz biz :a015:ed de arkamdan baka kalıyo:delphin::delphin:

0fffff yaaaa okadar inandırıcıydı ki hala etkisinden kurtulamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

son 10 yılın en iyi kitabı secildi bu kitap..ve harika bir film olmus.. filmdeki karakterlerle kitaptakiler nerdeyse aynı.. cok iyi uyarlanmıs yanii.. izlemenizi tavsiye ederim.

thehauntedairmanimage-174x250.jpg

bu fimi izlyen varmı akannehir

vkujc.jpg

Gösterim tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Aaron Blaise&Robert Walker
Oyuncular : Kristen Stewart , José Zúñiga , Billy Burke , Robert Pattinson
Senaryo : Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap)
Müzik : Carter Burwell, Claude Debussy, İron And Wine, Lin
Görüntü yön. : Elliot Davis, Carter Burwell
Tür : 11 Kısa Film
Süre : 122 dk.
Yapım yılı : 2008
Ülke : ABD
Dağıtıcı : Tiglon

Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Forks kasabasına taşınır.
Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir.
Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez.
İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullen Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..

Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor.
Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon(Yeni Ay) ve Eclipse(Tutulma) de beyazperdeye aktarılacak.
Serinin 4. kitabı Breaking Dawn (Şafak Vakti)' ın ise beyaz perdeye aktarılıp aktarılmayacağı şuanda belirsiz...

vayy bee bugün topik'in baileys in açmasının tam birinci yıl dönümü 1 yıldır burada neler yazdık etfırt hakkında neleeer:kedi::kedi:
bir yılda 2129 sayfa yazmışız destan sanki mubarek:hooray::hooray:
arkadaşlar hepinizin yıldönümünü kutluyorum nice 2129 sayfalara inş:içelim:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vayy bee bugün topik'in baileys in açmasının tam birinci yıl dönümü 1 yıldır burada neler yazdık etfırt hakkında neleeer:kedi::kedi:

aaaaa!! delikafaduldendelikafadulden süper yakalamışsın 100yüzüm yaa :lepi:

nice yıllara hep birlikte kızlar :1hug::sm_cool:

aaaaa!! delikafaduldendelikafadulden süper yakalamışsın 100yüzüm yaa :lepi:

nice yıllara hep birlikte kızlar :1hug::sm_cool:

baileysim konu etfırt olunca içimemi doğuyo ne :asigim:tesadüfen ilk sayfaya bakıyım dedim,birde gördümki bir yıldır edvırd da edvırd diyoruz ama edvırtın bizi duyduğu yok tabi :mymeka::mymeka:

baileysim konu etfırt olunca içimemi doğuyo ne :asigim:tesadüfen ilk sayfaya bakıyım dedim,birde gördümki bir yıldır edvırd da edvırd diyoruz ama edvırtın bizi duyduğu yok tabi :mymeka::mymeka:

olsun o bizi görmese de duymasa da bilmese de biz onu sevmeye devam edicez opuyorumnanaktan
1 yıl boyunca edward dedik 10 yıl daha deriz dimi vazgeçmeyiz boshayallersmile

zemuszemus boshayallersmile bayanssulusmile opuyorumnanaktan alsanaalsanasmile vereliniortak olumunekankayizsmile Şeniz :içelim: turkbayragi :enbuyukkk: :nazar:kısaca duygularım ve tabi:asigim:EdWaRdE cUlLeN:asigim:

olsun o bizi görmese de duymasa da bilmese de biz onu sevmeye devam edicez opuyorumnanaktan
1 yıl boyunca edward dedik 10 yıl daha deriz dimi vazgeçmeyiz boshayallersmile
baileysim iyi ki konuyu açmışsınkaydirigubbakcemile5 eğer açmasaysın bn bu filmi izlyeceğimi hiç sanmıyorumbilmiyorumkismile
hadi izledim diyelim edvırt aşkımı ve deliliğimi hep içime atacak olcaktım
her ne kadar burda bi ton kumam da olsaalsanaalsanasmile
seni ve sizleri çoook seviyorumŞeniz
sölermsnz koca kk da hangi filmn fanatikleri var:lepi:
hepinizi çook seviyorumopuyorumnanaktan birde tabii şimdi burda olmayan ama çook güzel resmn ve konular ekleyen daliaha da sonsuz sevgiler:a015:

Günaydın kızlar, iyi haftalar hiç kimseler yok.

günaydına.s.

Azra nasılsın ?

Kızlar ben 4 aylık hamileyim cumartesi dra gittim net belli değil ama dr kıza benziyor dedi.
Edward gibi benimde kızım olacak sanırsam :asigim:

Bu topik olmasaydı benimde hiç haberim olmayacaktı.

Azra nasılsın ?

Kızlar ben 4 aylık hamileyim cumartesi dra gittim net belli değil ama dr kıza benziyor dedi.

saol tşk ederim iyiyima.s.

eee hayırlı uğurlu olsuunn :Saruboceq:

ismini ne koycaksın sende reneesme gbi bişeymi yapcaksınkaydirigubbakcemile3

zemuszemus boshayallersmile bayanssulusmile opuyorumnanaktan alsanaalsanasmile vereliniortak olumunekankayizsmile Şeniz :içelim: turkbayragi :enbuyukkk: :nazar:kısaca duygularım ve tabi:asigim:EdWaRdE cUlLeN:asigim:

baileysim iyi ki konuyu açmışsınkaydirigubbakcemile5 eğer açmasaysın bn bu filmi izlyeceğimi hiç sanmıyorumbilmiyorumkismile
hadi izledim diyelim edvırt aşkımı ve deliliğimi hep içime atacak olcaktım
her ne kadar burda bi ton kumam da olsaalsanaalsanasmile
seni ve sizleri çoook seviyorumŞeniz
sölermsnz koca kk da hangi filmn fanatikleri var:lepi:
hepinizi çook seviyorumopuyorumnanaktan birde tabii şimdi burda olmayan ama çook güzel resmn ve konular ekleyen daliaha da sonsuz sevgiler:a015:

günaydına.s.

canım benimmm hepinizi çok seviyorum iyi ki sizleri tanımışım
yoksa twilightın siz olmadan bir anlamı kalmazdı
birlikte paylaştıkça büyüdü sevgimiz opuyorumnanaktan

Azra nasılsın ?

ne güzel tatlı heyecanlar darısı başımıza inşallah boshayallersmile

Back