Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

canlarıııııımmmmmmmm hepinize slmŞeniz:Şeniz
kızlar kumayız falan ama hepinizi öslüyorum be :gitme::gitme:uzun zamandır tam teşkil hiç biraraya gelemiyoz mafoldumbenmafoldumben
halbuki eskiden daha ed demeden :asigim:herkes kokuyu alıp bir araya gelirdik ahhhh ahhhh eskiler :delphin::delphin:

Sence The Last House On The Left'in benden kaçmış olma ihtimali varmı :smiley-cool:

Ben Paranormal Activity'yi kulaklık + yüksek ses + karanlıkta izledim, inan çok fenaydı, kendim kaşındım kabul naniknanik

Filmi yukarda tarif ettiğim gibi bi izlede göreyim seni :roflol::roflol:

didis'im ben o filmi gündüz+ kalabalık + kısık ses + kocam elimi tutuyorken bile izleyemem sen naptın yaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canlarıııııımmmmmmmm hepinize slmŞeniz:Şeniz
kızlar kumayız falan ama hepinizi öslüyorum be :gitme::gitme:uzun zamandır tam teşkil hiç biraraya gelemiyoz mafoldumbenmafoldumben
halbuki eskiden daha ed demeden :asigim:herkes kokuyu alıp bir araya gelirdik ahhhh ahhhh eskiler :delphin::delphin:

aah ahhh eski günler işte bende çok özlüyorum boshayallersmile

3711676940_3f64a314c3.jpg

Şeniz

Günaydın kızlar, beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sayenizde edward ile tanıştım.
size yeni kuma geldim.
kkda dolanırken bu topiği görmüştüm ve filmi merak edip izledim ve sonuç edward aklıma düştü.
eskisi kadar buraya takılmıyorsunuz sanırım.
bende çok sık gelemesemde artık sizi takipteyim.

Günaydın kızlar, beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sayenizde edward ile tanıştım.
size yeni kuma geldim.
kkda dolanırken bu topiği görmüştüm ve filmi merak edip izledim ve sonuç edward aklıma düştü.

hoşgeldin aramıza canım:1hug:

eclipse gösterim tarihi yaklaştıkça burası hareketlenir yineolumunekankayizsmile
edward aşkı bitmez opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza canım:1hug:

elipse gösterim tarihi yaklaştıkça burası hareketlenir yineolumunekankayizsmile
edward aşkı bitmez opuyorumnanaktan

hoşbuldum ama kimsecikler yok şimdilik :)

edward yüzünden kocam beni bırakcak akşam omu edwardmı yakışıklı davamız vardı.
onu yeni ayı izlemeye götürdüm söyleniyom çok yakışıklı diye hiç bile diyo boyamışlar bembeyaz olmuş ben daha yakışıklıyım diyor :roflol: :roflol: :roflol:

birde itiraf edeyim sizi okuyordum edward rüyama girdi falan yazıyordunuz nasıl olur diye söyleniyordum ama oluyormuş :asigim: :asigim: :asigim:

enem enem ne haldeymiş bu kız
ben normalde beğenmiyordum ama bu haliyle çok güzel olmuş yahuu :kedi:

size yeni kuma geldim.

hoşbuldum ama kimsecikler yok şimdilik :)

edward yüzünden kocam beni bırakcak akşam omu edwardmı yakışıklı davamız vardı.
onu yeni ayı izlemeye götürdüm söyleniyom çok yakışıklı diye hiç bile diyo boyamışlar bembeyaz olmuş ben daha yakışıklıyım diyor :roflol: :roflol: :roflol:

birde itiraf edeyim sizi okuyordum edward rüyama girdi falan yazıyordunuz nasıl olur diye söyleniyordum ama oluyormuş :asigim: :asigim: :asigim:

hoşgeldin canım :)
bende gördüm rüyamda edward ı inanamadım kendime kaydirigubbakcemile3
insan nasıl yerleştiriyor bilmiyorum ama bilinç altına girince oluyormuş işte
nişanlım duymasın kaydirigubbakcemile3

bende dvd leri izlemek istiyorum kızlaaar zemuszemus

Back