Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Bana uyarda Daliah'a uyarmı bilmem :roflol::roflol::roflol:
uyar uyar
nan ezbuz noliii sanakaydirigubbakcemile3 son favorin köpecik bakıyorum da :jeyyar:
yok edfırtan vaz geçmem ama arda aparatif bir şeyler alabilirimcokacimcoook:roflol:
nehirden şimdi uuuupuzuuuuuunnn bir mesaj gelecek sankim opuyorumnanaktan
mirmirmirmiryok yazmıyo
cik begenmedim ben vampir edwardi istirem:umursamaz:

he senin anan güzelmi:mymekanun ne kadar taliplisi var bilnmi:mymeka:hem o benimzemuszemus enişten olur kendüleri sulanmayalım pls...:hulya:

he senin anan güzelmi:mymekanun ne kadar taliplisi var bilnmi:mymeka:hem o benimzemuszemus enişten olur kendüleri sulanmayalım pls...:hulya:

bak gel anlasalim sana kivanc tatlitugu verelim su aralar cok ragbet var yanindada promosyon olarak tolga karel oldumu abamvereliniortak

Şampiyon belli ikincilige oyna diyorum sana Ezbuzcum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

o zaman Robda gelsın yahuuuuuuuuuu,Didscim bu da benden !

Son düzenleyen: Moderatör:
bole Turk vardıda ben mı goremedım Azracım :)))

daliahım yok sanmam anam yoktr bu kadar yakışıklısı
adana ve çvresi dolaylarında yok bilmm sizin orda varmısıır
bu arada türklere bnzemişden kastım çizgilerini çok sert çizmişleer

Günaydınnn şirinelerimm,
Nasılsınız bu sabahopuyorumnanaktan

daliahım yok sanmam anam yoktr bu kadar yakışıklısı
adana ve çvresi dolaylarında yok bilmm sizin orda varmısıır
bu arada türklere bnzemişden kastım çizgilerini çok sert çizmişleer

hıııı bende taşlıgı ıcın demıstın sandım azracım kaydirigubbakcemile3

Günaydınnn şirinelerimm,
Nasılsınız bu sabahopuyorumnanaktan

şirineeee hımmm laelaelaelaelae
gunaydın bebek

yahuuuuuuuuuuuuuuu insan imzasidanki iki cift alyans hatrına Robun altına hazan yazmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yahuuuuuuuuuuuuuuu insan imzasidanki iki cift alyans hatrına Robun altına hazan yazmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Delirdinmi datlımm sen,
Önümüzdeki hafta sözlenicem,
Söze değil filme gün sayıyorum bendelikafadulden

yoo ben saglamım,ama bence sende delirme alametleri var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman aman sözü yapmadan sen fazla takılma canım benım buraya, risk yaratıyor kaydirigubbakcemile3

aman aman sözü yapmadan sen fazla takılma canım benım buraya, risk yaratıyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Kahve içelimmi datlımmm:içelim:
Yoksa ayakta uyucam ben:bbo:
Şoklardayım zatenn, sözdenmi vazgeçsem:kedi:
Malum bi kalpte iki kişi olmazzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…