Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Bella Swan'ı gıcık etmenin 10 yolu:
10. Ona Mike'ı sorun
9. Ona Eric'i sorun.
8. Ona Jacob'u sorun.
7. Ona Edward'ı sorun.
6. Ona tüm bu erkekleri sorduktan sonra onlara kaç para verdiğini ve bu fan-erkekler için sarı sayfalara ilan verip vermediğini sorun.
5. Eğer vampir olmamakla ilgili mızmızlanacak olursa onu sime batırın ve güneşe çıkmış vampir gibi gözüktüğünü iddia edin.
4. Edward'ın onu ısırması fikrinin onu mutlu edip etmediğini sorun.
3. Teknik olarak Edward ölü olduğu için Bella'ya nekrofili olup olmadığını sorun. Ona bunun sapıkça ve yanlış olduğunu ve bu garip fetişliklerinden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.
2. Ona Edward ile evlenmesinin gerçek sebebini bildiğinizi söyleyin - Balayı!

Ve Bella Swan'ı gıcık etmenin bir numaralı yolu?

1. Ona Jacob ile birbirinizin ruh eşi olduğunuzu ve evleneceğinizi söyleyin. Ayrıca hamile olduğunuzu ve sonsuza kadar mutlu yaşayacağınızı anlatın. Tepkisini kameraya çekin.

Edward cullen'ı gıcık etmenin 10 yolu

10. Bloodhound Gang'in "Discovery Channel" şarkısını Edward yakınınızda olduğu her anda içinizden söyleyin.
9. Volvosunu (Kablolarını kontak yaparak) çalın ve bir deneme sürüşüne çıkın.
8. Ona Bella ile olan ilişkisinin teknik olarak Pedofili olduğunu ve bu yüzden hapse girebileceğini söyleyin.
7. Ona Tanya'nın nasıl olduğunu sorun.
6. Her tartışmayı "Isır beni Edward" diyerek bitirin.
5. Ona Romeo diye hitap edin. Hem arkasından konuşurken, hemde yüzyüze konuşurken.
4. Sizinle her tartıştığında ya da şikayet ettiğinde "Ne yapacaksın Edward, İtalya'ya mı gideceksin?" deyin.
3. Ona saçının bronz değil zencefil rengi olduğunu ve artık kendisini inkar etmemesini, bir ranga olduğunu söyleyin.
(Ranga: Turuncu kafalı, beyaz tenli bir çeşit orangutan)
2. Odadan her çıkışında yada güle güle deyişinde dizlerinizin üzerine çöküp gitmemesi için yalvarın.

Edward Cullen'i gıcık etmenin bir numaralı yolu:

1. Onun gümüş rengi cep telefonunu alın ve zil sesini Madonna'dan "Like A Virgin" yapın.

Jacop'u gıcık etmenin yolları

10. Onun etrafındayken kesinlikle İngilizce konuşmayın - onun yerine havlayın.

9. Onu ısıtıcı diye çağırın.

8. Ona köpeklerin iyi evcil hayvanlar olduklarını söyleyin, iyi partnerler değil.

7. Düğün davetine cevap vermiş mi diye sorun.

6. Gerçek bir erkeğin güneşte parladığını söyleyerek onu bilgilendirin.

5. Gidip imprint edildiğinizi iddia edin. Onu sevdiğinizi söyleyin ve düğün talep edin. Evlenirken patisine basın.

4. 108.9 derecede kaynayabilecek olsa bile, Bella'nın onu sıcak bulmadığını söyleyin.

3. Leah'ın onun nesi olduğunu araştırın... ve Sam'ı, Leah'ı Bella'yı hayal ettiği gibi hayal edip etmediğini araştırın.

2. Ona işleri stille yapmayı sevip sevmediğini sorun.... köpekimsi stille.

Ve Jacob Black'i kızdırmanın 1. yoluu..

1. Ona her güne bir yaprak düşen takvimlerden yapın, Bella'nın insan olarak ne kadar vakti kaldığını geri sayın

ALice CuLLen'ı kızdırmanın 10 yolu

10-Kredi kartı ve alışveriş çeklerini alıp başınızın üstüne kaLdırın ve aLmak için zıplamasını söyleyin.

9-Ona eğer birkaç cm daha kısa olsaydı yasal olarak cüce olacağını söyleyin.

8-Giyinebileceğin en saçma şekilde giyin.

7-Onu deli gömleğiyle bağlayın,itiraz ettiğinde onun akıl hastanesine dönmeye ihtiyacı olduğunu söyleyin.

6-Onunla güneşe çıktığınız zaman yerde seğiren bi yığının üstüne düşüp "Eriyorum" diye inleyin.

5-Sarımsak karanfilleriyle onu topa tutun.

4-Birşey gördüğünde (gelecekle ilgili görüntü geldiğinde) bişi yapın diyo ama tam anlamadım bunu :/

3-Ona çelme takın ve geldiğini görüp görmediğini sorun - gibi bişi

2-On dakikada bir ona 5 dakika içinde ne yapacağınızı sorun.

Ve Alice Cullen'ı kızdırmanın bir numaralı yolu

1-Ona e-maille psişik direkt hatlarda spikerlikle ilgili düzinelerce uygulama formu gönderin (bunu da tam anlamadım :/ )

JASPER'i gıcık etmenin 10 yoLu

10-Sizi yememesi için ona yaLvarın.

9-Ona karamsar/bunalımlı Cullen larak göründüğünü haber verin.

8-Onun yanına yükselip (parmak ucunda kalkmaktan bashsediyo sanırım) gözlerinin içine bakıp aç olup olmadığını sorun.

7-İsmini iki "a" ile söyleyin ve onu Jaspar Cullen diye çağırın.İtiraz ettiğinde onun isminin Jasper Hale olduğunu söyleyin,elinizi ona doğru sallayın ve beynine kan gitmesi gerektiğini söyleyin.

6-Ona sadece kızLarın duyguları hissettiğini söyleyin ve kıkırdayarak uzaklaşın.

5-Pelerin giyip sivri dişler takın ve onun dikkatini çekin,bunun en azı olduğunu umduğu anda onun kanını emmek için geldiğinizi ilan edin.

4-Ona şehvetle el sallayın ve nasıl tepki verdiğini görün.

3- size çok yaklaştığında parmaklarınızla haç işareti yapın ve "İsa'nın gücü seni zorlasın" deyin.

2-Alice'le onun odasının heryerine kırmızı boya sıçratın ve tepkisini banda çekin.

Ve Jasper Cullen'ı en gıcık edecek şey:

1-Ne zaman bişey söylese hazırola geçip,asker tarzında "Evet efendim" diye bağırın ve selamlayın.

ah bilmez miyim o vücut o gözler o dudaklar o gamzeeee ahhhhhhopuyorumnanaktan

Rosalie Hale'i gıcık etmenin 10 yolu

10-Ona herkesin Jasper'la ikiz olduklarını düşündükleri için birlikte olmaları gerektiğini söyleyin.Neden diye sorduğunda şu anda içinde ensest olduğunu söyleyin

9-Arkasından ve yüzüne karşı Ona buz kraliçesi diyin

8-Ne zaman bişeye itiraz etse "Herneyse s*rt*k" diye cevap verin

7-İnsan olmanın öyle büyük bişey olmadığını iddia edin.

6-Yukarıdaki iddiayı tartıştığı zaman "Herneyse s*rt*k" diye cevap verin.

5-Onu ve onun kötü yollarını kovmayı deneyin.

4-Herkese Edward'ın İtalya'ya Rosalie'nin Bella'nın öldüğünü söylediği için değil,Rosalie'nin çirkin yüzünü gözünün önüne getirdiği için gittiğini söyleyin.

3-En az bi kere onun yüzüne karşı onu "Hoe-salie" diye çağırın.

2-Ona Edward'ın ona karşın acınası bi insan kızını seçtiğini hatırlatın.

Ve Rosalie Hale'i gıcık etmenin bir numaralı yolu:

1-Onun gümüş cep telefonunu çalıp zil sesini "Roxanne" olarak değiştirin.Ne halt yemeye öyle yaptığınızı sorduğunda onun size Roxanne'ı hatırlattığını söyleyin.

Rosalie Hale'i gıcık etmenin 10 yolu

10-Ona herkesin Jasper'la ikiz olduklarını düşündükleri için birlikte olmaları gerektiğini söyleyin.Neden diye sorduğunda şu anda içinde ensest olduğunu söyleyin

9-Arkasından ve yüzüne karşı Ona buz kraliçesi diyin

8-Ne zaman bişeye itiraz etse "Herneyse s*rt*k" diye cevap verin

7-İnsan olmanın öyle büyük bişey olmadığını iddia edin.

6-Yukarıdaki iddiayı tartıştığı zaman "Herneyse s*rt*k" diye cevap verin.

5-Onu ve onun kötü yollarını kovmayı deneyin.

4-Herkese Edward'ın İtalya'ya Rosalie'nin Bella'nın öldüğünü söylediği için değil,Rosalie'nin çirkin yüzünü gözünün önüne getirdiği için gittiğini söyleyin.

3-En az bi kere onun yüzüne karşı onu "Hoe-salie" diye çağırın.

2-Ona Edward'ın ona karşın acınası bi insan kızını seçtiğini hatırlatın.

Ve Rosalie Hale'i gıcık etmenin bir numaralı yolu:

1-Onun gümüş cep telefonunu çalıp zil sesini "Roxanne" olarak değiştirin.Ne halt yemeye öyle yaptığınızı sorduğunda onun size Roxanne'ı hatırlattığını söyleyin.

Esme CuLLen'ı gıcık etmenin 10 yoLu:

10-Carlisle'ın hastanede gece vardiyası boyunca bütün o sevimli hemşirelerle gerçekten ne yaptığıyla yanılmasına izin verin. (Böyle olmayabilir ama ben bunu tercih ederim )

9-Ona gelecekte çocuk sahibi olmak istediğinizde çocuklarının cinsiyetinin ne olmasını istediğinizi,isimlerinin ne olacağını vs. söyleyin.

8-Ona saçlarınının karamela gibi görünürse tadının da karamela gibi mi olacağını sorun.

7-Ona nazikçe Carlisle'ın onun yatak odasında "Yaramaz hemşire" gibi giyinmesini ve onu "Hayallerimin Doktoru" (bunun gibi bişi) diye çağırmasını isterse (ne yapacağını sorun diyo sanırım)

6-Carlisle'ın onun için çok yaşlı olduğunu söyleyin ve onun açıkça bi beşik-kapan ya da pedofili olduğunu söyleyin.

5-Saçından bi tutam aLın,sütle birlikte blender'ın içine koyun,çıkan ürünü ona verin,onun karamelli milkshake olduğunu iddia edin.

4-Ona hastanedeki hemşirelerin gerçekte Carlisle hakkında ne düşündüğünü söyleyin. - Sonra Carlisle'ın yakasına ruj sürün ve gömleğine parfüm sıkın.Esme farkettiğinde yüksek sesle gülün ve tepkisini kameraya alın.

3-Ona Carlisle'ın şirin küçük İngiliz aksanını beğenip beğenmediğini sorun.Carlisle ile ilgili herşeyi sevdiğini söylediğinde ona "kültürsüz domuz" deyin ve taarruza geçin.

2-Onun uçurumdan atlayıp nasıl hayatta kaldığını sorun.Cevaplayamadığında onun gizli Batman oLduğunu sorun (sonunu anlamadım pek)

1-Ona anonim oLarak postayla bi koli bebek giysisi gönderin. (Anonim derken adsız demeye çalışıyo sanırım

Charlisle Cullen'ı gıcık etmenin 10 yolu:

10-Sizinle sadece şirin bi İngiliz aksanıyla konuşmasını söyleyin.

9-Onu Carlisle diye çağırın,ama "S"yi kesinlikle söyleyin.Sizi düzelttiğinde ona tuhaf bi bakış atın ve "q"nun yazıldığı halde okunmayan harf olduğunu söyleyin

8-Gerçekten sarışın kadınların daha mı eğlenceli olduğunu sorun.

7-Ona gerçekte gece nöbetinde,bütün o sevimli hemşirelerle birlikte acil serviste ne yaptığını sorun.

6-Bir tartışmada ona "Kaybol" yerine Fransa'ya yüzmesini söyleyin.

5-Sizi gıcık ettiğinde ona "Zaman değişti ihtiyar" diye cevap verin.

4-Ona insanüstü merhamet gücünü sorun - bi kavgada ne yapar?Düşmanını ölümüne sever mi?

3-O çalışırken masanın arkasından dikkatini çekin ve beklemediği bi anda ona kutsal su sıkın.

2-Ona McSteamy ya da McDreamy diye seslenin.

1-Acil servise koşarak girin ve "Isırıldım,ısırıldım" diye çığlıklar atın..

Charlie Swan'ı gıcık etmenin 10 yolu:

10-Ona Bella'nın hamile oLduğunu söyleyin - ama babasının kim olduğunu anlamakta sıkıntılısınız..Bella Edward, Carlisle, Jacob veya Mike olup olmadığında şüpheli..

9-Ona "Fokstrot üniformasının Charlie kilosu"nun fonetik alfabede ne anlama geldiğini sorun. (Bundan hiçbişi anlamadım.)

8-Kelepçelerini pembe kordon ve çiçeklerle dekore edin ve polis karakolundakilerden onunla Prenses Şef Swan diye konuşmalarını rica edin

7-O ne zaman etrafta olsa omzunuzda asılı olan görünmez telsizle neler olduğunu anlatın -polis konuşmasıyla

6-Onun silahını çalın ve banka soygununda kullanın - heryerinde onun parmak izleri olacaktır.Bununla ilgili soru sormaya başladığında Bob Marley'in I Shot the Sheriff ve Inner Circle'ın Bad Boys şarkısını söyleyin.

5-Onun polis arabasını alın ve hızlı bi araba takibine başlayın.

4-Ona Edward'ın gece gizlice Bella'nın odasına girişi ve Bella'nın Edward'a vuruşunun kasedini gönderin.

3-Karakolda Edward Cullen'a karşı rapor doosyası tutun - Edward'ın eyalette yüzyıldan eski olduğunu raporda kesinlikle belirtin, bunun Bella'yla ilişkisinin pedofili yaptığından emin olun (ya da bunun gibi bişi)

2-Anlamadım :/

1-Cephanesini gümüş mermilerle değiştirin,sonra Jacob'ın Bella'ya tecavüz ettiğini söyleyin.Charlie "konuşmak için" Jacob'a gittiğinde silahını yanına aldığından emin oLun

şu anda pala bıyıklarım çıktı, göğsümde bir madalyon ve elimde de bir tesbih belirdi günün lafı itibariyle :roflol::roflol:

haklısın duymayayım ben en iyisi lmaz:kaydirigubbakcemile3

eyvah eyvah bu nasıl sözler :umursamaz: rakip istemiyorum lüffen yamafoldumben

budur alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:çok iyiymiş ya:roflol::roflol:

Deli Kadir uleynnnnnnnnn

opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğinizi versin süpermiş yaaa:roflol::roflol::roflol:

TÜRKÇE POSTERıMıZ....

Son düzenleme:
film iyi hosta bide eksin olsaymis bu filmi izlerken tüm film boyunca edwartla bella ne zaman eksin yapacak diye bekledim durduydumkaydirigubbakcemile3

ÇANLAR KıMıN ÇALIYORRRRRRRRRRRRRRRR
TURKıYE ıÇıN ÇALIYORRRRRRRRRR OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

SONUNDAAAAAAAAAAAAAAA TAMAMEN RESMıı TURKıYEEEE POSTERIMIZZZZZZZZZZZZZZZ

ÇANLAR KİMİN ÇALIYORRRRRRRRRRRRRRRR
TURKİYE İÇİN ÇALIYORRRRRRRRRR OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

SONUNDAAAAAAAAAAAAAAA TAMAMEN RESMİİ TURKİYEEEE POSTERIMIZZZZZZZZZZZZZZZ

oyyyy daliahım seni az önce konuda gördüm, dedim kesin patlatacak bombayı, muhteşemsin sen Şenizhihoyyythihoyyythihoyyyt

ÇANLAR KİMİN ÇALIYORRRRRRRRRRRRRRRR
TURKİYE İÇİN ÇALIYORRRRRRRRRR OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

SONUNDAAAAAAAAAAAAAAA TAMAMEN RESMİİ TURKİYEEEE POSTERIMIZZZZZZZZZZZZZZZ

kız önceki sayfada bende koydum:mymeka::roflol::roflol:

kızlar harikasınız ya hiçbir son dk haberini kaçırmıyorsunuz opuyorumnanaktan

oyyyy daliahım seni az önce konuda gördüm, dedim kesin patlatacak bombayı, muhteşemsin sen Şenizhihoyyythihoyyythihoyyyt

Biz topikce sahaneyiz tucecimmmmmmmm kaydirigubbakcemile5

kız önceki sayfada bende koydum:mymeka::roflol::roflol:

anacım sen ara gazı vermıyorsun cosku eksik kaldı tamamladımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…