• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ayyy olur valla bana fecı uyar kahveeeeeeeeee :içelim: gercı bu biramsı ama kaydirigubbakcemile3

aman aman kapa gozu kulagı yola devam sen kaydirigubbakcemile3 bir hayal kahramanı ugruna evde kalacagız zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Ayyy olur valla bana fecı uyar kahveeeeeeeeee :içelim: gercı bu biramsı ama kaydirigubbakcemile3

aman aman kapa gozu kulagı yola devam sen kaydirigubbakcemile3 bir hayal kahramanı ugruna evde kalacagız zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hayal kahramanı filan ama, yakışıklı çucuk be deliahcım:lepi:

:içelim::içelim: buyur tatlım.

Selamlar ,nasılsınız ??a.s. offss yine topikde ne çok şey kaçırmışım :gitme:

Selam LiLiquM, hoşgeldin canım.zemuszemus

Hoş buldum daliahcımm opuyorumnanaktan yine harika paylaşımlar yapmışsın çok tşkler canım..önceki sayfalarda paylaştığın video linklerini kapatmışlar izleyemedim :gitme: telif haklarından dolayı sanırsam

ahh ahh tek degılsın meraklanma-,saglık ekibiyle gıdecegızz filmii izlmeye zaten bu gıdısle

Slm ,hoş geldin fantastikaa a.s. tuce edfırtımla beni asıcık kıskanıodaa laelaelaelaelae:kedi: kavga etmios ama kaydirigubbakcemile3

:)) slm liligumcum a.s. edfırtım demişsin ama olmamış yani mafoldumben tuce haklı birazcık, opuyorumnanaktan bende kıskandım azcıkk :dilcikar:

Back