• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Twilight(Alacakaranlik) filmini/kitaplari seviyor musunuz?

Twilight(Alacakaranlik) filmini/kitaplari seviyor musunuz?

• Ankete Katılan
    53

mavis87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.640
2
356
Ben simdiye kadar cikan üc kitabo okudum ve 5 gün sonra 4. kitap cikacak hihoyyyt
Hepsini coooooooook begendim :asigim:
Filmide izledim ve cooooooook begendim Şeniz

Peki siz?

kitaplarini bilmiyorum ama filmini cok begendim...
son zamanlarda gidipde iyiki izlemisim dedigim film...

sevmek ne demek hayatım edward & bella oldu süper süper süperrrrr :)

evet ya stephenie meyer a bi kızıom,bi seviom.....
yoksa edward gibi birini tanımıcaktım o olmasa
ama edward gibi biri olmadığından umutsuz da olmayacaktım

ben bakıyorumda zaten burda kaptıran 3-5 kisiyiz.demekki ya biz gelisimimizi henuz tamamlayamamıs cocuklarız yada hic etkilenmeyenler fazla ot :) tobe yarabbim biri beni affetsin :)))))))))))))))))

sanırım sadece edward gibi birini istiyoruz yeryüzünde böyle birinin olmayacağını bile bile
bu da hayalperestlik olsa gerek :)
kknın en hayalperest kızları ilan ediyorum burdakileri :)))

ben bakıyorumda zaten burda kaptıran 3-5 kisiyiz.demekki ya biz gelisimimizi henuz tamamlayamamıs cocuklarız yada hic etkilenmeyenler fazla ot :) tobe yarabbim biri beni affetsin :)))))))))))))))))

evt haklısın burda cok azız.baska forumlar kaynıyor.ama biz bize yeteriz yaaaakaydirigubbakcemile

tek kelimeyle bayılıyorummmmm özelliklede edwarda ya..keşke kendi sevgililerimizede seslendiğimiz an ihtiyacımız olduğunda pat diye yanımızda bitseler...çok süper olmasmıydıı

Anne Rıce ın Vampirle konuşma adlı kitabı bende var. okudum. çok beğenmiştim. filminede gittim.vampirle görüşmeye... lestatı claudia yı ve elbetteki baş kahramanlouisi unutmam mümkün değil....
sonra alacakaranlığı aldım.
stephenıe myers ın. gerçekten güzelmiş ... daha bir aşk ağırlıklı diğer yazarın kitabından ,...3 cü kitabın sonlarındayım...tutulma nın.. beğendim.
farklı 2 yazar ve vampirliğe farklı 2 bakış açısı...
..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back