Çatlaklar TV'den Kendi Yapabileceğiniz Çatlak Kremi Tarifi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

YARENn

ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
2.654
2
SELAM KIZLAR . dün tv de çatlaklar için krem verildi .
sizinle paylaşmak istedim.BELKİ BİLİYOSUNUZDUR...
ben herşeyi denedim.tam umudumu kaybetmişken bunu duydum.
ve mutlaka denicemsengözlerimebaksanab

ÇATLAK KREMİ

3 ÇORBA KAŞIĞI BUĞDAY YAĞI
1 ÇORBA KAŞIĞI KAYISI YAĞI
3 ÇORBA KAŞIĞI TAHİN

SABAH AKŞAM OVALAYARAK SÜRÜYOSUNUZ...

İŞTE BUKADARRRR:teytey::teytey:
inşallah faydası olur . ben deneyince yine haber veririm.
deniyenlerde lütfen yazsın.faydalı mı değilmi???a.s.:1hug::sm_cool:

arkadaşım bu tarifi tv de kim verdi. doktor falan mı.hangi programda açıklandı. bilgi verirsen sevinirim.

berna laçinin kadın olmak programında verildi.
bi bayan ama kim olduğunu bılmıyorum.
tesadüfen açmıştım bu kremi veriyordu.
ben yağları aldım.bugün yapıcam:1rolleyes:

paylaşım için sagol canım ya bende programın başında alt yazıda görmüştüm ama tarifi kaçırmıştım merak ediyodum bunuda denicem ama sende durumundan haberdar et

bu arada kayısı çekirdeği yağını yüzümde kullanıyorum ben gerdiriyor baya güzel. sanırım kayısı yağı da ona benzer bir etki yapıyordur.

ama kayısı yağı vucutta kullanılmaması gerekiyor diye bir çok yerde okudum. kayısı çekirdeği yağı kullanılması gerekiyormuş.

valla bilmiyorum tarif böyle.ben yaptım krem kutusuna koydum.
ama daha sürmedim yatmadan önce sürücem.
ben bikaç yerde daha kayısı yağının çatlaklara ii geldiğini duymuştum.
herşeyi denedim bunu da denicem.ne kaybetçemki:1closedeyes:

ama kayısı yağı vucutta kullanılmaması gerekiyor diye bir çok yerde okudum. kayısı çekirdeği yağı kullanılması gerekiyormuş.

slm cnm ben bu siteye yeni üye oldum ben de çatlaklardan müzdaribim çatlaklarla ilgili yazılmış olan her şeyi okudum sanırım sen macin önerdiği kremleri kullanıyorsun nası oldu cnm bi gelişme var mı

Selamlar, bu karışımı deneyipte sonuç alan var mı? Heyecanla sonucu bekliyorum :)

Evet Banuuu Denedinmi,,,cevabini Bekliyoruz Canim Nerelerdesin...bende Almayi Dusunuyorum...

kızlar bu karışımı sürdükten sonra yıkıyomuyuz, yoksa vücudumuzdamı kalıyo?

banucum sonu ne oldu bi gelişme varmı yazmadın daha sonucu

arkadas kayiplara karisti sanirim gelir merak etmeyin sorularinizada cevap vericektir yerimseniben

ya bendede aynı sorun var noldu işe yaradımı bu tarif lütfen sonucu paylasın kızlar..

evet,sanırım herkes hala cevap bekliyor ama biz daha çok bekleyecez gibi:))))

ben dayanamadım bekle beklee denedim kıslar.sanik ise yarıyor gibi ama yinede emin olamadım:uhm sanki cildimde kırmızı bisler olduuu damar catlaması gibi önceden varmıydı yoksa kullanıncamı oldu bilmıom..sürüp yıkamak gerekiıo galba.ama bis kesfeetim bugday yagıyla kaysı cekirdegi yagını karstırıp sürmek daa ii gelıoooa.s

Daha hamilelik yok ortada bu çatlaklar var bende. Bende uygulayayım ama yıkamak gerekiyor mu acaba sürünce!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…