Tv

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kızlar oğlum TV ye kumandayla vurdu ve içten kararma var sol tarafın yarısından biraz daha az tarafı kapkaranlık ve bişey gözükmüyor sizce ne kadara yaptirabilirim

markaya, modele, verilen zarar göre değişir yahu biz ne bilelim. en mantıklısı servise yollamak. bi fiyat verirler. çok gelirse yaptırmaz geri istersin.
Canım sen niye hep böyle agrasif yorumlar yapiyon tabikide servise vericem ama başına böyle bişey gelen varsa ne kadara yaptırmış öğrenmek istiyorum sadece Hani ortalama bana ne kadar a patla diye tamam sakin relax ol..

Agrasif yorum değil yalnız, ben de konuyu okuduğumda aynı tepkiyi verdim, biz nerden bilelim, modelden modele değişir tatlım.

Abla şimdi öncelikle makinayı açıp bakmamız lazım hangi parçalar kırıldı bi kontrol etmek lazım, ekranda kırılmış eeee tabi değişecek yapıldıktan sonra konuşalım abla fiyatı

Servisine gönderin onlar da size ilk etapta fiyat söylemezler zaten aradıklarında pahalı gelirse yaptırmazsınız , bu tür durumlarda neredeyse bi tv parası kadar ücret istenilebiliyor..
Markası ve modeline göre de içinde ki parça fiyatı değişir diye düşünüyorum

Kızlar oğlum TV ye kumandayla vurdu ve içten kararma var sol tarafın yarısından biraz daha az tarafı kapkaranlık ve bişey gözükmüyor sizce ne kadara yaptirabilirim
Tv fiyatına neredeyse Evet yanlış duymadınız tv fiyatına. İş arkadaşımın oğlu da tableti fırlattı ve taksitinin daha 1 tanesi ni ödemişken. Aldığı firma ile görüştü. Kesinlikle kullanıcı hatası denildi+ kaça yaptıra biliriz diye sorulduğunda neredeyse tv nin ücreti söylenildi.

Ekran tamamen değişir canım bence. Bilgisayar ekranını 500 liraya yaptırdım. Tv yi bilmiyorum ama belki bir fikir olur.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz icin

Ya bak ne güzel yorumlar yapılıyor işime yaricak yorumlar ben bunları istiyorum.Hanibesio gurlenmektense böyle düzgün cevap verseniz ne güzel olur en azından insanların kalbini kirmazsiniz. Sonuçta buda ciddi bir konu TV gitti bildiğin yani bende bilgi sahibi olmak istiyorum.Bu gayet normal düzgün cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun.

buradan bilgi edinemezsin tv nin servisini ara sor yardımcı olurlar muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…