- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Canım sen niye hep böyle agrasif yorumlar yapiyon tabikide servise vericem ama başına böyle bişey gelen varsa ne kadara yaptırmış öğrenmek istiyorum sadece Hani ortalama bana ne kadar a patla diye tamam sakin relax ol..markaya, modele, verilen zarar göre değişir yahu biz ne bilelim. en mantıklısı servise yollamak. bi fiyat verirler. çok gelirse yaptırmaz geri istersin.
Agrasif yorum değil yalnız, ben de konuyu okuduğumda aynı tepkiyi verdim, biz nerden bilelim, modelden modele değişir tatlım.Canım sen niye hep böyle agrasif yorumlar yapiyon tabikide servise vericem ama başına böyle bişey gelen varsa ne kadara yaptırmış öğrenmek istiyorum sadece Hani ortalama bana ne kadar a patla diye tamam sakin relax ol..
Tv fiyatına neredeyseKızlar oğlum TV ye kumandayla vurdu ve içten kararma var sol tarafın yarısından biraz daha az tarafı kapkaranlık ve bişey gözükmüyor sizce ne kadara yaptirabilirim
Tamam işte canım ben bunu bilmiyordum mesela markadan markaya değiştiğini bana bunu soyleseniz ben bişey demem kiAgrasif yorum değil yalnız, ben de konuyu okuduğumda aynı tepkiyi verdim, biz nerden bilelim, modelden modele değişir tatlım.
Abla şimdi öncelikle makinayı açıp bakmamız lazım hangi parçalar kırıldı bi kontrol etmek lazım, ekranda kırılmış eeee tabi değişecek yapıldıktan sonra konuşalım abla fiyatı
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz icinServisine gönderin onlar da size ilk etapta fiyat söylemezler zaten aradıklarında pahalı gelirse yaptırmazsınız , bu tür durumlarda neredeyse bi tv parası kadar ücret istenilebiliyor..
Markası ve modeline göre de içinde ki parça fiyatı değişir diye düşünüyorum
Yeni bir tv alsan daha karda olursunKızlar oğlum TV ye kumandayla vurdu ve içten kararma var sol tarafın yarısından biraz daha az tarafı kapkaranlık ve bişey gözükmüyor sizce ne kadara yaptirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?