Tv ünitesi

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
33
Kizlar oturma grubu aldım tv ünitesi baktım ama netten çok güzel bir model gördüm tam takimimla uyuyor ama esim nette göründüğü gibi değil birde onu biz nasıl kuracaz diyor aranızda netten alan oldu mu ? Şimdiden teşekkürler canlarım

Evin her seyini netten aldık. Gelince de beraber kurduk. Eşim öyle şeylerle uğraşmayı sever. Kılavuza bakarak kolayca kuruluyor. Yine de yorumlara bakın kurulumu zor mu sorun yaşanmış mi diye.

Evin her seyini netten aldık. Gelince de beraber kurduk. Eşim öyle şeylerle uğraşmayı sever. Kılavuza bakarak kolayca kuruluyor. Yine de yorumlara bakın kurulumu zor mu sorun yaşanmış mi diye.
istediğiniz gibi geldi mi acaba

Evin tüm eşyalarını ikea dan alıp kendimiz kurduk
2 metrelik gardrobu bile
Çok zor bişey değil eliniz biraz tornavida tutuyorsa.

Ben de tv ünitemi internetten almıştım , tam göründüğü gibi gelmedi kalitesi daha düşüktü, ayrıca ölçüsüne dikkat etmemişim , tv ve konulan tabla aynı ölçüde , tv çok sakat duruyor , ve 1 tablası da eksik geldi ...

Bizde netten aldk kurulumu kolaydı ama ben modeli geldikten sonra pek begenmedim eşime çaktırmıyorum ama içime sinmedi.

Bende yatak odası mobilyamı mağazanın elinde teşhir ürün olmadığı için katalogtan alma gafletinde bulundum. Çok pişmanım canlı görerek yakından inceleyerek al.

Internetteb alışveriş yapan biriyim. Ama uzun sure kullanilacak büyük ev eşyalarının internetten alınmasına pek sicak bakmiyorum.

Internetten cok sey aldim. Bazilari eksik parcali geldi ama firma ile iletisime gecince gonderiyorlar. Genelde goruldugu gibi oluyor. Ancak burada dikkat etmeniz gereken yapildigi malzeme. Suntalam kolay, ucuz ve kurulumda kolay oldugu icin piyasada cok kullaniliyor ama siz evli oldugunuz icin tavsiye etmem. Daha iyi malzemeden olanlari tercih edin

Ben de ünite bakıyorum ama netten istemem. Hiç göründüğü gibi olmuyor. Ama belirli bir markaninsa sorun olmuyor. Misal istikbalin net sayfasına baktım bir de gidip mağazaya. Birebir aynı.

Netten cok sey aldim gardroptan sifonyere , karyolaya kadar , heosini de esimle ben kurdum
Hatta esim bi noktada pes eder gider ben tek bitiririm genelde :)
Ama zordur kurulum , tek kisi yapamaz , sabir isidir
Cabuk ofkelenen , sabirsiz bir esiniz varsa hic girmeyin bu ise derim :)

Evin tüm eşyalarını ikea dan alıp kendimiz kurduk
2 metrelik gardrobu bile
Çok zor bişey değil eliniz biraz tornavida tutuyorsa.
Ayni biz iste , kuramadigimiz tek sey bi kere aldigim kose dolapti , o kose kismini beceremeyince marangoz getirmistik eve , o bile cok mu aradiniz bunu demisti :))

Ben netten tek kişilik baza takımı aldım
Yatağı başı karyolası
İnanılmaz kalitesiz geldi
Bennde kocama çaktırmadım ama hiç begenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…