Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de bu tarz biseydi olculerine dikkat ederseniz bi sorun cikmaz
istediğiniz gibi geldi mi acabaEvin her seyini netten aldık. Gelince de beraber kurduk. Eşim öyle şeylerle uğraşmayı sever. Kılavuza bakarak kolayca kuruluyor. Yine de yorumlara bakın kurulumu zor mu sorun yaşanmış mi diye.
teşekkür ederim canimBizimki de bu tarz biseydi olculerine dikkat ederseniz bi sorun cikmaz
Hiç sorun yaşamadık mobilya alırken. Ama tabi şans işi teslim almadan kontrol etmek lazım. Kargoya güven olmaz. He ben hiç kontrol etmedim o ayrı.istediğiniz gibi geldi mi acaba
Kizlar oturma grubu aldım tv ünitesi baktım ama netten çok güzel bir model gördüm tam takimimla uyuyor ama esim nette göründüğü gibi değil birde onu biz nasıl kuracaz diyor aranızda netten alan oldu mu ? Şimdiden teşekkürler canlarım![]()
Kizlar oturma grubu aldım tv ünitesi baktım ama netten çok güzel bir model gördüm tam takimimla uyuyor ama esim nette göründüğü gibi değil birde onu biz nasıl kuracaz diyor aranızda netten alan oldu mu ? Şimdiden teşekkürler canlarım![]()
Ayni biz iste , kuramadigimiz tek sey bi kere aldigim kose dolapti , o kose kismini beceremeyince marangoz getirmistik eve , o bile cok mu aradiniz bunu demisti :))Evin tüm eşyalarını ikea dan alıp kendimiz kurduk
2 metrelik gardrobu bile
Çok zor bişey değil eliniz biraz tornavida tutuyorsa.
Çok benzer birşey kullanıyorum. Çok sık gozukuyor