• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tv ünitesi(resimli)

ben olsam kahveyi tercih ederdim,beyaz biraz basit duruyo.

hayırlı olsun şimdiden...

kahve olanı beğendim, güle güle kullanın...

Bende kahve olanı beğendim :)) çok hoş gözüküyor.Güle güle kullanın..

Ben beyaz üniteyi daha çok beğendim.Modern duruyor.Ama bütünleştireceğiniz diğer eşyalarınızla hangisi daha uyumluysa onu almanız daha iyi olur elbette.

Kesinlikle kahve.

Hem klasik ve şirin hem de asla toz göstermez.

Benim tv ünitem de hemen hemen aynı renk çook memnunum.

Beyaz mobilyam da var, yatak odamda, her gün toz al:31:

hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yazdınız.
beyazı begenen de var ama geneli kahveyi begendi gördüğüm kadarıyla. yalnız bi arkadaş biraz demode oldu bunlar artık yazmış. yine kafam karıştı. gerçekten demode mi bu modeller :S çok modern olanlar genelde tasarım ürünü oluyor onların da fiyatları çok yüksek oluyor :(

Bu modeller biraz eskidi evet, simdi daha farklı tv üniteleri var sunun gibi
Eki Görüntüle 907334

Tamamen değil de parça parça bence bunlardan alın, üstelik birden fazla renkle tamamlayabilirsiniz.

ben olsam beyazı tercıh ederım..
raflarıda fazla doldurmam..insanın gözü yoruluyor

evet biraz demode oldu ama ben tonla para sayıp doğtaştan almıştım samimi bir arkadaşım doğtaş kataloğundan beğenip marangoza yaptırdı benim 12 milyar tuttu indirimlerle arkadaşın 5.5 milyar yanii uygun ve işi iyi ypan bir marangoz bulursan daha uyguna kapatırsın

Benim suan kullandigim ilkine benziyor.tepe mob almistim.kahve her ortama ayak uydurur ileride dekor degisse bile goze batmaz.ama beyaz tam tersi ince ve zengin dekor ister.yoksa cok yavan durur.

Bu modeller biraz eskidi evet, simdi daha farklı tv üniteleri var sunun gibi
Eki Görüntüle 907334

Tamamen değil de parça parça bence bunlardan alın, üstelik birden fazla renkle tamamlayabilirsiniz.

bu model çok güzelmiş çok beğendim benim zevkime hitap ediyor ama işte kiracı olunca insanın eli kolu bağlanıyor:( bu arada bu model nerede var acaba ben de bir baksam fiyatı, ölçüleri falan merak ettim de. ayrıca yorum için de çok teşekkürler

evet biraz demode oldu ama ben tonla para sayıp doğtaştan almıştım samimi bir arkadaşım doğtaş kataloğundan beğenip marangoza yaptırdı benim 12 milyar tuttu indirimlerle arkadaşın 5.5 milyar yanii uygun ve işi iyi ypan bir marangoz bulursan daha uyguna kapatırsın

pardon benim cehaletime verin ama bu 12 milyar ve 5,5 milyar sadece tv ünitesi için mi.. öyleyse ben pek yanlarından geçemem de... :)

$Fotoğraf0053.webp$Fotoğraf0054.webp$Fotoğraf0055.webp
bu arada köşe takımımın fotosu varmış onu da bulunca ekleyeyim dedim. daha çok fikir verebilir hangisinin yakışacagı açısından

benim de bütün mobilyam beyaz tv ünitem de öyle çok şık duruyor fakat çok fazla tozlanıyor ve üzerine düşen en ufak şey belli oluyor. bunu göz önüne al bence

Kose Takiminla ikisiinide goz onunde hayal ettim kesinlikle beyaz sik durur. Kayverngi siradan durur. Kahvenin beyazindan varsa i da olabilir ama buna beyaz cok yakisir

yok canım salon koltuklar yemek masası tv ünitesi yatak odası işte :)

ve heryerde söylediğimi yineliyorum doğtaşn yanından bile geçme zaten sattıktan sona müşteri memnuniyeti sıfır bana getirdikleri tv ünitesinde resmen boşluk vardı beyaz mobilya arada o sunta görününce için acıyor fark ettim hemen bu ne dedim adam çıkarttı daksili sürdü bir de beni kandırıyor mobilya boyası diye iyi bende kalsın dedim bi baktım faber castel daksil

arkadaşında koltuklarının dikişi kötüymüş kaç kere aradı yolladı geldiğinde koltuk daha beterdi

yok canım salon koltuklar yemek masası tv ünitesi yatak odası işte :)

ve heryerde söylediğimi yineliyorum doğtaşn yanından bile geçme zaten sattıktan sona müşteri memnuniyeti sıfır bana getirdikleri tv ünitesinde resmen boşluk vardı beyaz mobilya arada o sunta görününce için acıyor fark ettim hemen bu ne dedim adam çıkarttı daksili sürdü bir de beni kandırıyor mobilya boyası diye iyi bende kalsın dedim bi baktım faber castel daksil

arkadaşında koltuklarının dikişi kötüymüş kaç kere aradı yolladı geldiğinde koltuk daha beterdi

ben mobilyalarımı inegöldeki mobilyacılardan aldım. aldıgım mobilyalarda sorun da yaşamadım. aslında oralarda çok çok güzel modeller var. tv ünitesi için oralara da baksam olur da suan uzaktayım bakamıyorum. bir de tayinciyiz henüz bir yere yerleşemedik o yüzden eşyada pek çok şey düşünüyor insan. çok büyük, çok pahalı alamıyorum. taşındıgım yere sıgmayabilir, taşınırken başına birleyler gelebilir diye

Bana kalirsa, duvar renginiz cok onemli, eger koyu renk duvarlar kullanacaksaniz, mutlaka beyazi secmelisiniz.
Yok krem, beyaz, acik mavi gibi acik tonlar kullanacaksaniz beyaz onunde cok yavan kalir, ahsap rengini secin derim.

belki demode olmuştur ben fazla takip edemedim. acaba parça parça duvara monte olanlardan mı bahsediyorsunuz.duvara monte olanlara da bakmadım kiracı oldugumuz için bana önereceğiniz bir model varsa daha modern seve seve bakarım. .bir de böyle büyük ve ünlü mobilya magazalarında fiyatlar 2 -3 katına çıkıyor. en uygun gördüklerim bunlardı. yorum için teşekkürler bu arada

Önerebileceğim modellerden bir kaç örnek vereyim. kiracıda olsanız hiç fark etmez. Duvardaki delikleri alçı ile kapatırsınız. Sahibinden com.da uygun fiyata istediğiniz mobilya örneğini göndererek ve istediğiniz ölçülerde mobilya atölyelerinde yaptırabilirsiniz. Daha önce denk gelmiştim yada beğendiğiniz var olan modern bir ünitede seçebilirsiniz.
$tv_uniteleri3.webp$tv-fabulousitaliandesign6.webp

ikisi farklı tarzlar. annemler soldakini aldı sehpasıyla birlikte. modeli birlikte beğendik. benim de her koçtaşa gittiğimizde gözüm kalıyordu. kesinlikle çok tarz. ama beyazı alırsan bambaşka bir tarza bürünür. yani tarzına göre seç bence. ben soldakini beğeniyorum. havalı, klas :p

bence nötr renklerden tercihini kullan............açık renkler den olsun derim.........hem aydınlık gösterir, hem geniş gösterir ortamı, her renk mobilyaya uygun olur...

tv ortaya gelecek şekilde üretilmiş olanları seç taşınsanız bile standart model olursa her yere uygunluk sağlar sen de zor durumda kalmazsın.......

şimdiden güle güle kullan............

Tv ünitesi alırken şuna dikkat etmeni öneriyorum , biz daha 1 ay önce aldık (anne evi) , krem rengi ünitemiz masamız ve konsolumuz , koltuklarımızda kremli , bayılarak aldık oh oh açık renk çok güzel diye ama gel görki üzerine örtü konmuyor. Ben kendi evimde olsam sorun etmem ama , anneler malum... Annem örtü koymak istiyor ama takım krem rengi , örtülerde genelde beyaz , kırık beyaz , krem tonlarında olduğu için hiç göstermiyor kendisini . Annem resmen pişman oldu , hergün keşke almasaydım diyor bende sinir oluorum :) Yani örtü kullanmayı düşünüosan buna dikkat et derim. Biz haldır haldır koyu renk örtü arıyoruz ama , hani kumaşlardan da değil , kumaş olsa sonsuz çeşit var ama dantel yada o tarz örgüler istiyor , işimiz zor aah ah.

Back
X