- Konu Sahibi semisburak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım o zaman oturma odasına bu gösterdiğini al, salonda da kendi tarzını yaratırsın :87:
canım koltukların süet mi
Bence ikisde çok güzel seçimler.. Tv ünitesindeki beyaz renkten (foto.dan tam anlaşılmıyor , kırık beyaz da olabilir) kırlentler ekletmeyi unutmayın derim kanepeniz için.
Mutlu bir aşka şahit olsunlar..![]()
kızlar oturma odası için nişanlımla bu model hoşumuza gitti tv ünitesi olarakta bunu düşündük salonada ünite alıcamız için bunu kibar bişey istedim nasıl sizce bu takım fikir verirseniz sevirim.Eki Görüntüle 172098 Eki Görüntüle 172099 Eki Görüntüle 172100 Eki Görüntüle 172101
bence gayet hoşlar canım. oturma odasında köşe koltuk bence büyük rahatlık. tabii salonun ayrı olacaksa ki senin öyle. yoksa misafir geldiğinde L koltukta sıralanmaları komik ve rahatsız oluyor.
biz akşamları eşimle tv izlerken uzanmak istiyoruz. ne ayrı koltuklarda (uzak olduğumuzdan), ne de aynı koltukta (sığamadığımız için) rahat edemiyoruz. hep köşe koltuk aklımızdabence kullanmaya başladıktan sonra çok iyi bir karar vermişiz diyeceksiniz.
tv ünitesi olabilir ama l şeklindeki koltuk hiç hoş değil cıvıl cıvıl şeyler al yaşınız kaç ki ya hem nişanlını kırmak istemiyosun şimdiden başlama gözünü seveyim kırılsın azcık evin kadını sensin seni ilgilendirir evdeki eşyalar
nişanlıma kalsa salon takımınıda L İstiyor ben istemiyorum fazla salonu zor ikna ettim bu senin dediğin gibi olsun dedim birde oturma odasında en fazla 4 kişi oturucaz misafir geldimi direk salon açılıyor bizede yeter o takım diye düşündüm nilanlımıda kırmak istemiyorum açıkası