• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu tv ünitesi olarak bunu düşündük

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

semisburak

28.05.2011
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
199
0
46
Ankara
kızlar oturma odası için nişanlımla bu model hoşumuza gitti tv ünitesi olarakta bunu düşündük salonada ünite alıcamız için bunu kibar bişey istedim nasıl sizce bu takım fikir verirseniz sevirim. $03042011162.webp$03042011160.webp$03042011161.webp$03042011159.webp

canım bence oturma odası için köşe koltuk yerine rahat ve geniş iki ayrı koltuk alman daha mantıklı ve kullanışlı olur. oturma odası en çok kullanacağın kısım olacak. bence daha kullanışlı olmalı, köşe koltuk çok hoş görünüyor ancak kullanımı biraz zor, büyük evlerde ekstra koltuk olarak kullanılabilir ama oturma odası için bence daha geniş olmalı.. ama sen beğendiysen, yorumları da takma derim, sonuçta sen oturacaksın :75:

nişanlıma kalsa salon takımınıda L İstiyor ben istemiyorum fazla salonu zor ikna ettim bu senin dediğin gibi olsun dedim birde oturma odasında en fazla 4 kişi oturucaz misafir geldimi direk salon açılıyor bizede yeter o takım diye düşündüm nilanlımıda kırm:1:ak istemiyorum açıkası

zaten salona alıyorsan, aynı tarzda oturma odasına kesinlikle alma derim.. salon nişanlının istediği, oturma odası da senin istediğin olsun gelin ortada anlaşın :49:

ben oturma odasını onun dediğini yapmayı düşünüyorum yanlış yazmışım galiba:66::66:salonda L istemiyorum çünkü

Bence ikisde çok güzel seçimler.. Tv ünitesindeki beyaz renkten (foto.dan tam anlaşılmıyor , kırık beyaz da olabilir) kırlentler ekletmeyi unutmayın derim kanepeniz için.

Mutlu bir aşka şahit olsunlar.. :69:

bence gayet hoşlar canım. oturma odasında köşe koltuk bence büyük rahatlık. tabii salonun ayrı olacaksa ki senin öyle. yoksa misafir geldiğinde L koltukta sıralanmaları komik ve rahatsız oluyor.

biz akşamları eşimle tv izlerken uzanmak istiyoruz. ne ayrı koltuklarda (uzak olduğumuzdan), ne de aynı koltukta (sığamadığımız için) rahat edemiyoruz. hep köşe koltuk aklımızda:1: bence kullanmaya başladıktan sonra çok iyi bir karar vermişiz diyeceksiniz.

Bence ikisde çok güzel seçimler.. Tv ünitesindeki beyaz renkten (foto.dan tam anlaşılmıyor , kırık beyaz da olabilir) kırlentler ekletmeyi unutmayın derim kanepeniz için.

Mutlu bir aşka şahit olsunlar.. :69:

tv ünitesi kırık beyaz güzel fikir teşekkür ederim canım:66::46:

kızlar oturma odası için nişanlımla bu model hoşumuza gitti tv ünitesi olarakta bunu düşündük salonada ünite alıcamız için bunu kibar bişey istedim nasıl sizce bu takım fikir verirseniz sevirim.Eki Görüntüle 172098 Eki Görüntüle 172099 Eki Görüntüle 172100 Eki Görüntüle 172101

tv ünitesi olabilir ama l şeklindeki koltuk hiç hoş değil cıvıl cıvıl şeyler al yaşınız kaç ki ya hem nişanlını kırmak istemiyosun şimdiden başlama gözünü seveyim kırılsın azcık evin kadını sensin seni ilgilendirir evdeki eşyalar

bence gayet hoşlar canım. oturma odasında köşe koltuk bence büyük rahatlık. tabii salonun ayrı olacaksa ki senin öyle. yoksa misafir geldiğinde L koltukta sıralanmaları komik ve rahatsız oluyor.

biz akşamları eşimle tv izlerken uzanmak istiyoruz. ne ayrı koltuklarda (uzak olduğumuzdan), ne de aynı koltukta (sığamadığımız için) rahat edemiyoruz. hep köşe koltuk aklımızda:1: bence kullanmaya başladıktan sonra çok iyi bir karar vermişiz diyeceksiniz.

aynı fikirdeyim canım senle nişanlıma salonda L koltuk takımı olmaz herkez sıraya girmiş gibi diyorum ama ama o ikisinide L istiyor oturma odasında iki kişi rahat ederiz diye istiyorum ama salonu ikna etmem gerekir olmaması için inşallah memnun kalırım:69:

tv ünitesi olabilir ama l şeklindeki koltuk hiç hoş değil cıvıl cıvıl şeyler al yaşınız kaç ki ya hem nişanlını kırmak istemiyosun şimdiden başlama gözünü seveyim kırılsın azcık evin kadını sensin seni ilgilendirir evdeki eşyalar

sonuçta o evde ikimiz yaşıcaz eşya konusunda ikimizinde kararı önemli yeri geldiği zaman ben çzigimi koyuyorum zaten ama bunda onun kararını es gecemem ne kadar evin kadınıda olsam bu bi saygısızlık onun size bu davranışını yapmasını istemezseniz sizde yapmazsınız zaten iki kişinin kararı dogru olan bence...

nişanlıma kalsa salon takımınıda L İstiyor ben istemiyorum fazla salonu zor ikna ettim bu senin dediğin gibi olsun dedim birde oturma odasında en fazla 4 kişi oturucaz misafir geldimi direk salon açılıyor bizede yeter o takım diye düşündüm nilanlımıda kırm:1:ak istemiyorum açıkası

Ben de oturma odamda köşe koltuk kullanıyorum.
Büyük değil fazla...
İki kişi için rahat...Ama misafir geldiğinde L koltuk olmuyor, bardak gibi yanyana dizilmek zorunda kalıyorsun :37:
Bence güzel koltuğun.Ama TV sehpası için daha modern birşey düşün derim. Sen bilirsin tabi :71:

Back
X