• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu tv ünitesi arıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kybelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
4
0
86
İstanbul
arkadaşlar şöyle gönlüme göre bir tv ünitesi bulamamaktan şikayetciyim hem modern olsun istiyorum hemde sade internette araştırdım hepsi birbirini kopyalamış sanki...kullananlar olarak sizden tavsiye bekliyorum..marangoza yaptıran varmı veya hazır alıpta mağza tavsiye eden???

Kullanılan malzeme, ebat, yerli-yabancı oluşu, satın alabileceğiniz semt hepsi etkiliyor fiyatı ve üniteyi.Eski zaman vitrinleri gibi bir ünite istemedim ben, orta büyüklükte sade ve kullanışlı bir şey istedim ve açık mutfaklı bir evde oturduğum ve açık mutfak koyu kahve olduğu için koyu kahve renkli üniteyi Cevahir'den Tepe Mobilya'dan 230 liraya aldım:) Memnunum :)

Canım nasıl birşey istediğini anlatırsan yardımcı oluruz.Yani çok raflı mı olsun,yoksa bir kısmı dolap mı olsun........vs.
Ben tv sehbasıyla,kapaklarında cam olmayan dolabımı birleştirip ünite yaptım mesela.

Canım nasıl birşey istediğini anlatırsan yardımcı oluruz.Yani çok raflı mı olsun,yoksa bir kısmı dolap mı olsun........vs.
Ben tv sehbasıyla,kapaklarında cam olmayan dolabımı birleştirip ünite yaptım mesela.

çok raflı vitrinli olsun istemiyorum daha sade ve modern gibi...sadece lcd yi monte debilecek bir duvar kısmı olsun kalan kısım daha ziyade yere yakın dar uzun sehpa gibi hayal etmiştim...

lazzoni nin internet sitesine bak canım... resim nasıl koyuluyor bilmediğim için anlatıyım, beyaz 4 tane kare kutu şeklinde dolabı ve 2tane rafı war, arkası duvar kağıdı döşeli, çok sade ve bence mükemmel... ben onun bi küçük boyunu almayı düşünüyorum, mutlaka bak..

arkadaşlar ben de tv ünitesi arıyorum. hem şık, modern hem de fiyatı uygun olan üniteleri arıyorum. Nerden bulabilirim?

arkadaşlar ben de tv ünitesi arıyorum. hem şık, modern hem de fiyatı uygun olan üniteleri arıyorum. Nerden bulabilirim?

İder mobilyayı tavsiye ederim canım.Çok şık modeller var ve fiyatlarıdaa.s uygun.Ayrıca diğer mobilyaları da çok şık.Tavsiye ederim.

://img682.imageshack.us/img682/7863/11kcv1f.jpg

Böyle birsey olabilir, bende sade ve kalabalik gözukmeyen birsey istiyordum böyle aldim (beyazi)

üstünü degilde sadece alt kisma istiyorsaniz sadece alt kismini alirsiniz.

arkadaşlar şöyle gönlüme göre bir tv ünitesi bulamamaktan şikayetciyim hem modern olsun istiyorum hemde sade internette araştırdım hepsi birbirini kopyalamış sanki...kullananlar olarak sizden tavsiye bekliyorum..marangoza yaptıran varmı veya hazır alıpta mağza tavsiye eden???

ben 4 aydır tv unutuesı arıyorum dusun bı tane marongoza yapıtırım dedım ıstedım gbı olmadı hıc beyenmedım duruo oleeee

gıttım yatas we rapsodıye en modern tarzda cıktına ınandım gıttım yatastan aldım cok beyendım ıcıme sındııı walla

633966710020126640.jpg

bende alfemodan bunu çok beğenerek almıştım

Back
X