Ciddi misin izCalci ben bunu denedim saat 11 gibi az önce eşimde öğlen yemeğine gelmişti nasıl bir enerji dagittiysa etrafa kocam 5 kız 5 erkek çocuk istediğini hepsinin de isimlerini saydı saydi gitti
Valla ciddiyim tuzlu su 1 gün kalmadan vücudumda 2. Duşumu aldımCiddi misin iz.
O zaman tutuyor .. Bende deneyeceğim durumu anlatırım.Valla ciddiyim tuzlu su 1 gün kalmadan vücudumda 2. Duşumu aldımgerçi eşim istekli biridir ama tuzdan mi bilemiyorum ayrı bir cilvesi vardı hahaha
Ben enerjisini sevdim bu tuzlu suyun hafta da 1 yaparım netO zaman tutuyor .. Bende deneyeceğim durumu anlatırım.
Ben unutuyorum hep ..Ben enerjisini sevdim bu tuzlu suyun hafta da 1 yaparım net
Bende bugün yazıyı görüp hatirladim hemen kalktım yaptım yoksa unuturdumBen unutuyorum hep ..
Ciddi misiniz o ne öyleCalci ben bunu denedim saat 11 gibi az önce eşimde öğlen yemeğine gelmişti nasıl bir enerji dagittiysa etrafa kocam 5 kız 5 erkek çocuk istediğini hepsinin de isimlerini saydı saydi gitti
Ya bu işin şakası tabi ki öyle dedi diye 10 çocuk yapacak değilimCiddi misiniz o ne öyle
Yarın sevdiğim adamla bulusmam var tuzlu su ile yıkanıp bir gece bekledikten sonra bulusmaya giderken tekrardan duş almam etkiyi gotururmuCiddi misin iz.
Psikolog arkadaşım tuzlu su yaptığını ve sevgilisinin sabahına gül yolladigini 32dis sırıtarak anlattığında tanışmıştım Esra ezmeciyleİlk defa duydum.
Ne işe yarıyor?
Esra Ezmeci kim?
Şimdi denedimPsikolog arkadaşım tuzlu su yaptığını ve sevgilisinin sabahına gül yolladigini 32dis sırıtarak anlattığında tanışmıştım Esra ezmeciyleİnanilarak yapılıyorsa o psikolojiyle de bence güdüsel bir çekim oluyor ve etkileniyor karşıdaki. Yani sen tuzlu su yaptim diye farklı bir ruh haline giriyorsun gibime geliyor ama uzman bile tuzlu suya bağladı bilemeyecem
Sevdiğim adamla buluşacağım tabi korkulari var bu yuzden bir sure sadece dinginlikle görüşüyoruz sabah gitmeden once yeniden temiz suyla durulanmalimiyim bilmiyorum yoksa bu tuzlu su halimle mi gitmeliyimİnanarak dene ve sonuçları yaz bakalım
Büyük bir inanış ve sevincle paylasacagim sizinle son durumuİnanarak dene ve sonuçları yaz bakalım
Evet öyle yaptim bu geceyi oyle gecirecegim fakat sabah tekrar temiz suyla durulanmalimiyim bunu bilmiyorumBildiğim kadarıyla durulanmiyorsun duştan çıkmadan önce o suyla yıkanıp cikiyorsun duştan.
Hayır öyle kalmalisiniz korkunuz deniz suyu gibi yapış yapış olması mı ? Hiç denemedim vücudunuzdaki his nasıl bilmiyorum.ama uygulama açısından söylüyorsunuz o tuzlu suyun üstüne durulama yapılmıyor her duştan sonra da tuzlu suyu yapıyorsunuz. Rutin gibi.Evet öyle yaptim bu geceyi oyle gecirecegim fakat sabah tekrar temiz suyla durulanmalimiyim bunu bilmiyorum
BekliyorumBüyük bir inanış ve sevincle paylasacagim sizinle son durumu
Evet öyle yaptim bu geceyi oyle gecirecegim fakat sabah tekrar temiz suyla durulanmalimiyim bunu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim o halde bir sonraki rutinime kadar bu haldeyimHayır öyle kalmalisiniz korkunuz deniz suyu gibi yapış yapış olması mı ? Hiç denemedim vücudunuzdaki his nasıl bilmiyorum.ama uygulama açısından söylüyorsunuz o tuzlu suyun üstüne durulama yapılmıyor her duştan sonra da tuzlu suyu yapıyorsunuz. Rutin gibi.