_BALIM_ ♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2009 1.727 3 116 Ankara 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _BALIM_ #61 irmz .!.: aman ne biliyim ya kitlendim kaldım sinirim bozuldu ben ona bi defa yapmıştım annemle kahve içicekleri zaman, onu hatırlatıyo bana "hakkını kaybettin" diyerek. bende suç ne acele ediyosun bekle içiriceksin işte zamanı gelince Genişletmek için tıkla... benımkıde aynısını dıyordu ama garıbımmm paşaa paşaaa içtii ohh sefam olsun
irmz .!.: aman ne biliyim ya kitlendim kaldım sinirim bozuldu ben ona bi defa yapmıştım annemle kahve içicekleri zaman, onu hatırlatıyo bana "hakkını kaybettin" diyerek. bende suç ne acele ediyosun bekle içiriceksin işte zamanı gelince Genişletmek için tıkla... benımkıde aynısını dıyordu ama garıbımmm paşaa paşaaa içtii ohh sefam olsun
irmz adım adım mutluluğa... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 331 0 66 İstanbul 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _BALIM_ #62 _BALIM_ .!.: benımkıde aynısını dıyordu ama garıbımmm paşaa paşaaa içtii ohh sefam olsun Genişletmek için tıkla... oooh yarasıııınnn
_BALIM_ .!.: benımkıde aynısını dıyordu ama garıbımmm paşaa paşaaa içtii ohh sefam olsun Genişletmek için tıkla... oooh yarasıııınnn